Gleder meg til bypåske

Gleder meg til bypåske

DSC_1288

For første gang på mange år, så skal vi være hjemme i påsken. Før har turen gått både til syden og hytteturer med venner og vi har hatt mange fine tradisjoner. På en måte kjenner jeg at det er litt sårt at noen av tradisjonene blir brutt, og jeg kommer spesielt til å savne den årlige hytteturen til Jeløya, som på mange måter alltid har vært starten på våren. Den helt spesielle lukten av saltvann, bølgeskvulp, et glass vin i hytteveggen og lange turer langs stranden med gode venner…

DSC_1268

Men nå er det på tide å lage nye minner. Jeg velger å fokusere på det positive som at jeg faktisk for første gang har pyntet til påske hjemme, skal ha koselige middager med familie og venner og forhåpentligvis lese påskekrim. Gleder meg faktisk til å være turist i egen by, vet det er masse fint å finne på om man bare vil. Kanskje sjekker vi inn på et hotell for et natt, jeg har lenge hatt lyst til å prøve The Thief. Spaet der har jeg testet før og det er jo helt fantastisk, så det hadde sikkert vært veldig deilig med en natt i en behagelig hotellseng.

Krysser alt for nydelig solskinn, så det blir noen deilige gåturer og muligens kaffe, is eller et glass vin på Tjuvholmen eller ved Operaen. Vi skal også ta en tur og se utstillingen med Yayoi Kusamas på Henie Onstad, har hørt at det er en fargerik og morsom opplevelse for både liten og stor. Bloggen kommer til å være oppdatert hele påsken, så håper dere klikker innom. Ønsker dere alle en herlig påske når den kommer, enten det er i dag eller til uken!

Foto: Frøydis Geithus

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *