Gleden over de myke pakkene

Gleden over de myke pakkene

IMG_3997b

Annonse

Da jeg var liten husker jeg at det var så stas å få harde pakker, men ikke alltid like moro med de myke. Som voksen synes jeg det er herlig med en god blanding. Noe av det jeg setter aller mest pris på å få til jul, er deilig pysj og loungeplagg til å ha på seg hjemme. KappAhl har noen av de aller fineste pysjsettene og jeg fikk med meg et par da vi var på tur sist. Og det var jeg veldig glad for, det var nemlig ikke så varmt på natten og dere vet sikkert at det ikke er noen dyner å få i Spania.

IMG_3989b

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg synes det er så deilig å kunne kose seg hjemme i pysjen og allikevel føle seg fresh og fin. Jeg valgte meg ut en del plagg i lyse toner, men har også skaffet meg denne pysjbuksen, den er så utrolig deilig og varm- og gir skikkelig julestemning. Den skal jeg bo i romjulen når vi skal ha filmkvelder hjemme. Fun fact, jeg er helt avhengig av sovemaske, synes det absolutt ikke blir mørkt nok uten.

IMG_3992b

Ella Victoria bodde i denne myke badekåpen på ferien og nå bruker hun den hjemme etter hvert eneste bad. Den er en stor favoritt og så deilig og fluffy akkurat som morgenkåpene til voksne. Jeg har hatt morgenkåper fra KappAhl fra lenge før jeg begynte å jobbe med de. De er de aller beste, spesielt på vinteren.

IMG_3995b

KappAhl har masse fint av pysj, koseplagg og badekåper til både barn, dame og herre. Her er det ikke vanskelig å finne masse fine julegaver! Eivind skal få denne.

IMG_3993b

Sjekk de søte tøfflene! Det finnes mange fine tøffler både barn og voksne. Jeg har sikret meg disse. Supert julegavetips til både små og store! Og du, akkurat nå har KappAhl 3 for 2 på alt barnetøy og undertøy, her kan det være mye å spare med tanke på julegaver.

IMG_3994b

 

 

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Gleden over de myke pakkene

  1. Hei, jeg også må ha noe mørk over øynene, ellers får jeg ikke sove 😉 Jeg bruker et svart bomullsskjerf og samboer ler litt.
    Får ønske meg en mørk sovemaske til jul 😉

    Ellers så pysjen deilig ut!

    1. Hei Vibeke, haha, godt å høre at det ikke bare er meg som blir ledd litt av-mannen min tuller også en del med det. Men mye bedre med en sovemaske synes jeg:) Ha en nydelig helg når den kommer! Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *