Gjør plass for vårgarderoben

Gjør plass for vårgarderoben

Dere som har fulgt bloggen min fra den spede begynnelsen, vet at hjertet mitt banker ekstra hardt for gjenbruk, spesielt når det gjelder klær, tilbehør og møbler. Jeg mener det er en fin måte for å både shoppe smart, spare miljøet og sikre seg unike plagg til garderoben. Jeg kaster aldri klær. Jeg gir plaggene bort til enten familie, venner, Fretex eller loppemarked. Nettopp derfor synes jeg dere bør sjekke ut H&M sin nye kampanje «Spring clean your wardrobe». Fra og med i morgen, 12. april, kan du nemlig levere inn dine gamle H&M klær i utvalgte H&M-butikker over hele landet og få penger tilbake for de brukte klærne dine. For hver bærepose du leverer inn med dine gamle H&M-klær, så få du et gavekort på 25 kroner. Klærne du gir blir levert til Visjon Norge, som sørger for at de blir levert videre til de som har mest nytte av dem. H&M har også inngått et samarbeid med ESMOD, der studentene vil få i oppgave å redesigne noen av de innleverte klærne. Deler av plaggene som blir samlet inn, skal også brukes i en unik vintagekolleksjon som skal selges i flaggskipbutikken til H&M i bogstadveien i august. Inntektene av kolleksjonen går til Unicef og H&Ms «All for children»- prosjekt.

I helgen blir det dermed en long overdue garderobedetox, tenker jeg drar ned med et par poser gamle klær til uken. Les mer om mine garderobe- og vintageskatter her.

Foto: Janne Rugland

Silje Pedersen

One thought on “Gjør plass for vårgarderoben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *