Gjør antrekket spennende med hårsmykker

Gjør antrekket spennende med hårsmykker

Vi lar oss stadig inspirere av både 80 og 90-tallet. Selv om jeg ikke hopper på en del av trendene fra den tiden, så husker jeg veldig godt både “scrunchies”, hårbøyler og og hårklyper. Og ja, jeg gikk nok med alle sammen. Men når da trenden kommer tilbake, velger jeg selv med omhu. 10-åringen i meg elsker alt det morsomme, mens den voksne versjonen velger de litt mer sofistikerte variantene. Men med et så stort utvalg er det noe for enhver smak!

P1130510_preview

I denne episoden med Stiltipset viser jeg frem noen av godbitene. En hårbøyle gir en litt mer sofistikert stil, mens spenner kan gjøre stilen litt mer leken og morsom. Ikke alle er like glad i slike trender, men det er faktisk veldig deilig på de dagene du ikke får til håret eller kanskje mangler det lille ekstra til antrekket. Absolutt verdt et forsøk, selv om du kanskje er litt skeptisk. Alle godsakene du ser i videoen er kjøpt privat fra Glitter og Pico. Jeg har også lånt en del fra Zuzanna G, som har et utrolig stort utvalg av både hårbøyler, klyper, skjerf og strikker. Foto: Lars Lillesveen

Silje Pedersen

One thought on “Gjør antrekket spennende med hårsmykker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *