Chic mamma: Anine Bing

Chic mamma: Anine Bing

IMG_24573-640x960

Det er over fem år siden jeg møtte designeren og innovatoren Anine Bing i LA for første gang. Men hun er også fortsatt en av de få jeg følger daglig for inspirasjon og for sin laidback, kule stil. Kolleksjonen hennes speiler hennes egen stil, en blanding av rocka og basisplagg som utgjør en misunnelsverdig hverdags- og basisgarderobe. Stilen hennes er like aktuelt nå, som den var for fem år siden.

Hun lager kolleksjonene sine etter prinsippet basic luxury og har kun få trendplagg. Dermed er du sikker på at det du kjøper, varer i mange år. Prinsippet er genialt og hun ligger alltid et steg foran med de kuleste jeansene, de beste t-skjortene og de råeste skinnjakkene. Prisene er ikke lave, men så får du også ting i god kvalitet som du kan ha glede av i mange år.

IMG_2288-640x426

Som mamma og business-woman er hun ofte på farten og selv får jeg mye inspirasjon til hverdagsstilen av denne driftige damen. Du kan lese et inspirerende intervju med Anine Bing her om å bygge den perfekte garderoben. Og bloggen finner du her.

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *