Gårsdagens fersken

Gårsdagens fersken

Birken16

Det var kjærlighet ved første blikk…..Noen ganger så finner du de plaggene som du vet du forelsker deg i og kommer til å bruke masse en hel sommer. Jeg elsker hvitt om sommeren, men også fersken er så lekkert og spesielt når man får litt farge kroppen. Da jeg så denne kunsten av en bluse fra ByMalina var jeg solgt, den måtte bli med hjem. Du kan finne den her hos Ellos.

Birkenstock_detaljer__18

Akkurat nå føler jeg at livet mitt består mye av kontraster. Mye kontorjobbing, regnskap og litt andre kjedelige arbeidsoppgaver før sommerferien. Da blir jeg ekstra glad for å være med på frokoster som denne med Birkenstock, hvor det var nydelig mat fra Blended Foods (alt hun lager er glutenfritt!) på mitt favoritttreningsstudio Core Balance.

Birkenstock_detaljer__2

Møtte også opp og fikk en prat med fineste Vibeke Klementsen. Hun er så positiv og engasjerende, en utrolig dyktig dame. Når man jobber for seg selv er det ekstra viktig å kjenne på samhold til andre i bransjen og det er inspirerende å høre andres historie om hvordan de har kommet dit hvor de er i dag. Det gir meg alltid ny giv, spesielt på en grå dag. Vibeke driver blant annet Run & Relax, kjempefint treningstøy og superdeilige yogaplagg. Verdt å sjekke ut!

Birkenstock_gjester_24

Nå skal jeg hive meg rundt og snart hente i barnehagen. Har dessverre blitt litt forkjølet, så kjører på med ingefær og sitron for ruske opp i halsen. Kanskje ikke så rart med dette skiftende været? Håper bare på litt solskinn på bursdagen min til helgen. Ha en nydelig torsdag videre!

Foto: Ida Fisken

Silje Pedersen

2 thoughts on “Gårsdagens fersken

  1. Hei Silje🤗Som vanlig flott antrukket👌Hvordan synes du at toppen er på str normal/stor…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *