Kom i gang med trening etter sykdom

Kom i gang med trening etter sykdom

Jeg skal ikke lyve, det var knallhardt å komme i gang igjen i går etter 1 1/2 uke med sykdom her hjemme. Først ble vi alle syke med forkjølelse på tur, så kom omgangssyken for Ella Victoria og jeg fikk en ny runde med influensa. Tøft!

Når man har vært syk så kan det være ekstra hardt å komme i gang igjen. Men her er et par tips som alltid hjelper meg:

Start rolig. Ikke gå for hardt ut. Det setter deg kun tilbake og gjør ting enda vanskeligere. Start med en 30-40 minutters trening og pass på at du ikke sliter deg helt ut.

Sett deg et mål for uken. Skal det være 2 eller 4 økter denne uken? Vær realistisk på hva du orker å gjennomføre. Mens du er i gang, sett deg mål frem til januar, det er lurt å holde på de gode rutinene også i juleferien.

Ta pauser. Kjenner du at formen fortsatt ikke er på topp? Avbryt om det ikke går eller ta pauser. Jeg kjente meg virkelig ute av shape i går da jeg startet om igjen, men tok meg litt pauser når jeg trengte det. Og jeg kjente meg mye bedre etter workouten var ferdig!

Finn på noe gøy! Lei av den vanlige treningsrutinen din? I går fant jeg denne danserutinen på nett og jeg skal si den svir- på den gode måten altså! Jeg gjorde den på minuttet etter at Ella Victoria var avgårde i barnehagen og selv om jeg tullet litt med kombinasjonene i begynnelsen, så var det bare morsomt. Avsluttet det hele med en god del mageøvelser for styrke.

Ønsker deg en herlig treningsuke!

PS: Og har du lyst til å bli med meg i bagasjen til Stockholm, så finner du meg på @motesilje på Instastories.

 

Silje Pedersen

3 thoughts on “Kom i gang med trening etter sykdom

  1. Har gått og hanglet etter en 14-dagersinfluensa og slitt med å komme i gang, så dette her var jo helt perfekt! Ser utrolig morsomt ut, og det er nok ikke så dumt når man føler at man sliter litt med motivasjonen. Jeg trener vanligvis styrke, men det er jo absolutt ingen ting i veien for å variere litt. Gleder meg til å prøve denne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *