Gamle og nye tradisjoner

Gamle og nye tradisjoner

IMG_3498b

Første helgen i desember og her er det full julemodus allerede. Vi tenkte det kunne være hyggelig å ta en tur på julemarked denne helgen. Og selv om vi forventet mye folk, lange køer og rett og slett mye venting, så tok vi turen til Bygdøy. Det var ekstremt mye mennesker, men det gikk rolig for seg med litt unntak av bussturen. Det er alltid litt vanskelig når det er så mye mennesker, en haug med barnevogner og ikke alle som har helt bussvett (neste år blir det bil).

7516821776__MG_0626-1b

Vi tenke det kunne være en morsom opplevelse for Ella Victoria og en måte å skape noen nye juletradisjoner sammen som familie. Men hun er nok litt for liten for en del der ute ennå, både nissen og verkstedet var litt skummelt. Men det var i allefall mye morsomt å se på, hester og slede, boder og mye rart. Det var så mange inntrykk at hun rett og slett sovnet etter litt over en time. Så egentlig kunne vi sikkert ha dratt nesten hvorsom helst.

7516821776__MG_0619b

Vi fikk kjøpt litt julepynt, gaver og mat og koste oss egentlig bare med å tusle rundt.

7516821776__MG_0673s

Jeg fikk med meg noen søte engler hjem til juletreet og svigermor kjøpte noen små røde nisser.

7516821776__MG_0672b

Julemarked er en hyggelig tradisjon å gjøre sammen, uansett om det er med familie eller venner. Selv husker jeg veldig godt mange av de jeg var på da jeg var liten. Jeg gikk på Steinerskolen på barneskolen og der var julemarkedet alltid en stor ting, med aktiviteter for både store og små.

7516821776__MG_0679b

Det er jo mange av ulike årsaker som ikke kommer seg avgårde på ting i julen, enten det er at man er syk, dårlig til beins eller ikke har råd. Husk at å glede noen andre er enkelt. Kanskje du kan ta med noen du kjenner på en opplevelse? Ofte kan det være vel så flott som en gave under treet. Eller så kan man kjøpe med noen morsomme gaver og ta bilder for å gi til besteforeldre eller tanter og onkler.

IMG_3497b

Jeg tenker mest på å holde varmen når jeg kler meg for slike utflukter og pleier å være ganske god på det. Luen tok jeg kun av meg for bilde:) Ull fra innerst til ytterst og topp til tå er tingen for å ikke fryse. Fortsatt god helg!

//Jakke fra Ravn//Skjerf fra Acne//Genser Maud//Skjorte stjålet av mannen//Denim KappAhl, ambassadør//Boots fra Eurosko

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *