Gå for lys denim til våren

Gå for lys denim til våren

Silje Pedersen (15 of 36)

Noen andre enn meg som lengter etter våren? Det er jo sikkert en liten stund  til vi kan trippe rundt i åpne sko til vanlig, men under Fashion Week så drar vi den gjerne litt lenger (og har varmere skift rett rundt hjørnet).

Silje Pedersen (18 of 36)

Jeg har en svakhet for denim uansett om det er bukser, skjørt eller skjorter. Denim er slitesterke plagg som har lang levetid og kan ta deg fra sesong til sesong uten å gå av moten. I fjor ble jeg hekta på ankeljeans og til våren har jeg vært på jakt etter de perfekte buksene med lys vask.

Silje Pedersen (21 of 36)

Derfor ble jeg veldig glad da jeg fant disse buksene hos Kappahl her om dagen. De har så mange fine jeansmodeller denne våren, både i lyse, hvite og mørkeblå vask. Disse buksene har en veldig fin lengde og god stretch, noe som er spesielt deilig etter at man har blitt mamma. Ikke bare er kroppen ikke helt den samme, men man må jo gjerne opp og ned, bære og bøye seg hele tiden og da nytter det ikke med stive og stramme jeans. Hos meg går komfort og stil hånd i hånd, og jeg mener du aldri trenger å ofre det ene for det andre.

Silje Pedersen (20 of 36)

Lys denim er kjempefint sammen med det meste, men jeg synes spesielt det gjør seg sammen med freshe farger for litt ekstra vårfølelse. Jeg vet det er mange som kvier seg for å prøve ankellengde fordi man lett kan se kortere ut, men om du velger en sko med litt hel så skaper du lett illusjon om en litt lengre silhuett. Ha en herlig mandag, alle sammen!

Silje Pedersen (24 of 36)

Bukser og genser fra Kappahl/Jakke LaRedoute/Veske lånt fra Gucci/Pumps fra Zara/

Foto: Tine Monsen

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *