Frokostshopping med Newbie

Silje Pedersen, august 25, 2017 1:06 pm //

Newbie_9

Torsdag morgen inviterte Newbie og KappAhl til en liten og intim frokost hos Newbie på Lambertseter med litt bloggere, journalister og lesere for å se på høstkolleksjonen. Butikken har vært åpen rundt et år og la meg si at det er en litt anderledes opplevelse å gå inn der enn å shoppe Newbie i de vanlige KappAhl-butikkene. I Newbie-butikkene har de skapt et eget lite univers som er perfekt for foreldre i permisjon, deg som er på jakt etter en gave eller bare har lyst til å la deg inspirere.

Newbie_5

Min kjærlighet for Newbie begynte lenge før jeg begynte å jobbe med KappAhl eller fikk Ella Victoria. Jeg husker så godt at jeg kjøpte masse gaver her til venninner som fikk barn før meg. Ikke bare synes jeg de har de fineste mønstrene og design, alle klærne er i 100 % økologisk bomull, kun det beste til de aller minste.

Newbie_28

Sissel Skaugen fra KappAhl fortalte litt om butikken og viste frem kolleksjoner, mens jeg intervjuet Fredrika Klaren fra Sverige om gjenbruk og holdbarhet, som er hennes spesialfelt. For er det en ting KappAhl er gode på, så er det nettopp dette. Newbie er designet med både tanke på gjenbruk og holdbarhet. Mange av plaggene er unisex og kan brukes om hverandre. Er det søsken som skal arve er dette gull.

Newbie_37

Newbie ble så populært hos kundene at de selv etterspurte KappAhl etter større størrelser, så nå er sortimentet helt opp til str.128. De har også noen Limited Editon kolleksjoner som kun selges på nett og i Newbie-butikkene, se mer HER.

Newbie_41

Visste du at du også kan ta med ødelagte klær til butikken og levere de inn der? Har du en t-skjorte eller strømpebukse med hull i, så kan du levere disse.

Newbie_40

Nydelig frokost levert av Baker Hansen. Veldig fin start på morgenen med masse hyggelige damer midt i travel moteuke. Har du vært i Newbie-butikken? Hører gjerne hva du synes i kommentarfeltet. Og jeg trekker en vinner av gavekortene til konkurransen HER i løpet av dagen. Siste sjanse til å være med nå. Ønsker dere alle en herlig helg!

Newbie_1

Foto: Sara Johannessen