Frisk opp hjemmet til våren med små grep

Frisk opp hjemmet til våren med små grep

60F216CD-463E-4D14-8FE8-12FA878391D5

Annonsesamarbeid med Ellos Home

Nå føles det endelig som våren er her!

Det enkleste grepet for å friske opp litt hjemmet, synes jeg selv er å få inn litt friske blomster, farger og nye tekstiler. Det er lite som skal til, ofte kan bare et par pynteputer eller et sengeteppe gjøre mye for at man føler at det er fresht og fint. Ellos Home har alltid så bra utvalg og til fine priser. Her henter jeg mye inspirasjon til vårt nye hjem, jeg vurderer blant annet å gå for florlette gardiner og ha blendingsrullgardiner på soverommene. Tidligere har vi hatt mørke gardiner, men nå er jeg klar for et litt lettere utrykk kjenner jeg.

Ellos Home har også mye fint tekstil, som både lekre håndkler til bad og kjøkken. Mintgrønne farger sammen med palmer gir en deilig vår og sommerfølelse. Enten inne eller ute på terrassen. Hvem gleder seg ikke til å sitte ute når det blir litt varmere?

Har du lyst til å friske opp sofaen med noen fargeklatter, så synes jeg pynteputer er det aller enkleste for en ny stil som ikke koster mye. De gamle putetrekkene kan du spare på til neste vinter eller gi videre.

Nå skal vi bo i underetasjen mens håndverkerne ferdigstiller huset oppe, men det føles helt greit, da har vi fortsatt tid til å finne ut av akkurat hvordan vi vil ha det. Enn så lenge koser jeg meg med masse fin inspirasjon og klikker hjem noen ting jeg ønsker meg. Flere av mine favoritter kan du se på Ellos Home

#ellosofficial #elloshome @ellosofficial

22787E56-70E6-44A7-B4FD-CBC7E6E84F7A

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *