Friday feeling

Friday feeling

IMG_2840b

Endelig fredag!

Denne uken gikk ikke helt som planlagt, med masse forkjølelse og en tur på legevakten i går. Ella Victoria fikk både forkjølelse og omgangssyke. Som mamma er det kanskje noe av det værste når barnet ditt kaster opp og ikke skjønner hva som skjer, men blir veldig redd og usikker. Da er det bare å være der med trøstende ord og en god favn. Når tempen ble så høy og hun var helt sløv, så dro vi en tur for å være på den sikre siden. Hun har jo hatt falsk krupp og hostet en del, så jeg forventer jo at det kommer igjen.

Det har gått en del vaskemaskiner for å si det sånn, så nå håper jeg vi er over det værste. Helgens planer er ikke kjempestore, men jeg håper å komme meg i gang med adventskalenderen og fylle opp de første lukene. Den skal jeg dele med dere neste uke. Er dere i gang?

I morgen har pappaen min bursdag, så håper vi får vært med å feiret det. I kveld skal mannen lage pizza og vi skal bare kose oss, kanskje sette i gang å se på en ny serie. Har dere noen forslag?

Forøvrig så går jeg aldri lei av en enkel t-skjorte med trykk, det kan brukes til så mye. Enten alene, under en blazer eller bomberjakke, eller over en skjorte nå på vinteren. Denne fant jeg hos Gina Tricot til under hundrelappen.

Tusen takk for alle fine kommentarer på forrige innlegg, det setter jeg stor pris på:) Ønsker dere alle en nydelig helg!

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *