Fresh start!

Silje Pedersen, august 1, 2017 8:58 am //

IMG_1433b

Hei august!

Hvor ble egentlig sommeren av? Synes alltid tiden går så fort, spesielt på sommeren. Noen flere som føler det sånn?

Allikevel er jeg veldig gira for høsten og gleder meg spesielt til en god del reiser. Jeg skal både på tur med jobb og senere med familien, så her er det mye fint å se frem til! København, Stockholm, Spania med flere står på menyen. Jeg har også en del spennende prosjekter på gang som jeg håper dere vil like. Mange av de kommer på løpende bånd nå fra august, tipper det er flere enn meg som er klare for å starte litt på nytt.

Høsten er en sånn tid da det føles veldig fint å få en fresh start, både på trening, oppussing, garderobe og generelt det meste i livet. Vi er ganske motiverte for å gjøre de tingene vi har utsatt og det føles veldig bra å ha prosjekter å se frem til, både på jobb og hjemme. Bare ikke gå altfor hardt ut, da har det meste en tendens til å stoppe opp.

I august gleder jeg meg til freshe høstfarger-se opp for orange, brunt, rosa, rødt og sølv, nye innslag til garderoben. Jeg har allerede begynt å shoppe litt til høstgarderoben og kommer til å dele med dere fortløpende.

Jeg tar selvsagt frem noen fine ting jeg allerede har, denne skinnjakken har fulgt meg nå i 5-6 år og r fortsatt en favoritt. Men denne høsten vil jeg gjerne ha en skinnjakke i cognac-farge og jeg tror jeg har funnet den perfekte….Stay tuned!