French chic

Silje Pedersen, september 28, 2017 10:43 am //

IMG_8167

En av de tingene jeg liker best ved å blogge er å kunne se tilbake på alt det jeg har vært med på. Det blir jo som en dagbok der man dokumenterer alle høydepunkter. Av og til lar jeg meg inspirere av meg selv også, det er ofte jeg ser på bilder og tenker at jeg har lyst til å ha på akkurat det antrekket igjen, eller de skoene. I helgen var jeg nede å hentet opp en god del klær fra ifjor som jeg gleder meg til å bruke. Høye støvletter, tykkere jakker og strikkegensere.

Den franske klassiske stilen går jeg aldri lei, og dette antrekket skal snart på igjen. Enkelt og elegant. En lang skjorte må jeg ha ny og kanskje jeg finner den på kveldens event med Storo?

IMG_8163

Jeg er litt lei meg for at det ikke ble noen Paris Fashion Week-tur, det var planen. Men sånn er det, det passet bare ikke med jobb og barnevakt denne gangen. Men skal se om jeg klarer å lure med meg en venninne på en Paris eller London-tur snart, har sååå lyst på en morsom jentetur og bare gå rundt, shoppe, drikke kaffe og se på livet. Noen av dere som skal ut å reise nå i høst?