Frem med sommerfargen

Frem med sommerfargen

IMG_6006 For noen deilige sommerdager vi har hatt de siste dagene! Tror det kom ganske så overraskene for de fleste, meg selv inkludert. Plutselig var det det bare å ta frem alle de lette sommerkjolene og det før 17. mai! Dere vet jo at jeg er ytterst forsiktig i solen, jeg vil ikke ha mer pigmentflekker eller skade huden unødvendig. Allikevel nyter jeg selvsagt D-vitaminen når jeg kan, da med høy spf. IMG_3900-2b_edited-1 Men å gå rundt med blenda-bein til lyse sommerkjoler er kjedelig, så da må det litt juksing til. Når det gjelder ansiktet, så sverger jeg til disse som gir superfine resultater. Men på kroppen har jeg en annen favoritt og spesielt for å freshe opp beina. Hint of Summer gir en lekker glød og farge uten skolder og du kan bygge på fargen etterhvert. Og den er uten vond lukt. Bland den gjerne i din egen bodylotion første gang og bruk den et par dager etterhverandre for maksimal effekt. Trenger du farge til i morgen? Bruk den ikveld (skrubb helst først) og i morgen tidlig. Da blir du brun i en fei! IMG_6138B  

Håper dere ikke stresser altfor mye med 17. mai forberedelser! Her skal det steames kjoler og skjorter ikveld og vi skal prøve oss på blomsterkranser. Prøver å ta det med ro og ikke tenke at alt skal være så perfekt. Min filosofi er at jeg og de rundt meg blir mindre stresset om det meste ligger klart på morgenen og alle vet hva de skal ha på seg. Gode forberedelser er gull! Er dere enige?

Silje Pedersen

4 thoughts on “Frem med sommerfargen

  1. Det skjørtet ditt altså!! Jeg har kommentert skjørtet ditt før – og er fortsatt supermissunnelig! 😀 Si ifra hvis du noen gang kommer til å gi slipp på det – da vil jeg stå først i køen! 🙂
    Den kjolen du har på det øverste bildet er også et varp… 😀

    Her i huset ligger bunadene klare for å bli hoppet rett inn i etter to konfirmasjoner to helger på rad… Phju! 🙂

    Gratulerer med dagen i morgen! 🙂

    1. Elsker det! Som sagt et skikkelig vintagekupp og SATC-følelse på dette, men sier ifra om jeg forandrer mening:) Så deilig, godt å ha ting klart. Tusen takk det samme, ønsker deg og dine en nydelig dag!

  2. Helt enig! Her har jeg nettopp laget ferdig blomsterkransen – den ble ikke perfekt, men god nok 🙂 Håper du og dine får en fin dag med lite stress og mye hygge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *