Fredagstipset

Fredagstipset

 4D4C088C-F2CC-4EA9-B3EF-76B7489A2144

Endelig fredag!

Gleder meg til helg, vin og peiskos, farsdag og en middag med gode naboer. Jeg fikk tips av to av dere om en sak på fredager der jeg tipset om noe vi skulle eller var opptatt av og det synes jeg var en super fredagssak. Her kommer den første av disse og tusen takk for alle gode ideer. Mange av disse er nå spilt inn og på vei både som video og saker:)

Jeg er ganske glad i vin og tester ofte ut noe nytt. Valpolicella og Masi er blant mine favoritter og en god Pinot Noir gjerne til mer spennende middagsselskaper.

Trenger du en god latter? Husker du din frisyre fra studentlivet? Jeg hadde en blanding mellom langt og “Rachel”-klippen da vi var studenter i USA. Sjekk denne linken for litt morsom underholdning!

Farsdag på søndag. Hva skal dere gjøre? Vi skal lage morsomt kort til pappa, frokost på sengen og masse kos! Trenger egentlig ikke å koste noe særlig, mannen min sier han ikke trenger gave. Men tror jeg har funnet et par ulike gavevalg som jeg tror han vil like. Denne lukter utrolig godt, så mulig det blir gaven eller en julegave. Lekker på baderommet er den også!FB71C54B-B7CE-4D50-98E4-ABB62A5FF050

I morgen er jeg alene med Ella Victoria og vi tar en tur på café hvor hun får varm sjokolade og jeg en kaffe..Ikke alltid like enkelt å finne på noe hver helg, spesielt når man er alene så jeg prøver å alliere meg med andre mammaer og møtes til lek og litt voksentid i samme slengen. Hun er i den fasen hvor det er enklere å gå på slike ting, selv om tålmodigheten aldri varer så veldig lenge. Jeg har alltid med tegnesaker etc., så man får spist selv også. Ellers er det mye lekeplassen og utelek når været tillater det. Tenker å booke noen juleshow etterhvert og en tur til spikersuppa på skøyter, tipper det blir veldig gøy.

Helgelooken for meg er nesten alltid veldig avslappet. Ofte blir det sneakers og ytterjakke/kåpe litt avhengig av hvor vi skal. Jeg har akkurat tatt bilder til en sånn sak, så dere skal få se, men få gjerne inspirasjon HER så lenge.

Jeg har helt dilla på høstlatte fra Espresso House om dagen. Har unnet meg denne de tøffe dagene denne uken hvor jeg hadde mye jobb og formen har vært sånn halveis etter lite søvn.. ADF3856C-91FD-4B36-ADE3-9C320A3586EB

Et produkt jeg er litt hekta på nå: Strobe Cream fra MAC, en favoritt jeg har brukt i mange år og som gir skikkelig fin glød. Den er en slags hurtigfikser til huden, løfter den utseendet på sliten og grå hud med nærende vitaminer og en megadose grønn te. Lysner og highlighter huden med perlemorsglitrende partikler. Har sverget til denne i alle år og legger den under foundation. Spesielt fin å ha på i denne grå tiden og perfekt til partylooken med en litt større dose!

Ha en nydelig helg!

Silje Pedersen

4 thoughts on “Fredagstipset

    1. Takk, Jorun:) Har brukt denne i mange år. Gir ekstra fukt og glød under foundation. Finnes en reisestørrelse til 99 kr eller så kan du teste i butikk. Hverdagsmakeup video på vei, håper å poste den på søndag:)God helg!

  1. Høres ut som en fin helg! Her er jeg alene med 3 åringen selv, ikke en alder hvor det er like lett for tålmodigheten dems og sitte stille 😅
    Ha en super helg!

    1. 🙂 Gjør det beste ut av det når mannen jobber. Har funnet ut at lekeplassen først så liten tur å sitte stille går greit, få ut masse energi! 😂😂 Så får jeg kaffe😉Ønsker deg en nydelig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *