Fredagstipset: Rydding og manikyr

Fredagstipset: Rydding og manikyr

2672D408-0A7C-4333-8A08-EB0E258744DA    

Hei Fredag!

I dag har vi vært på fotoshoot, jobber med noen prosjekter som jeg gleder meg til å dele med dere. Det blir litt reising fremover og det både gleder og gruer jeg meg til. Denne helgen må vi ta noen tøffe valg, sånn er det sikkert for de fleste som skal flytte. Både valg når det gjelder budsjett til oppussing, hva vi skal fokusere på og hva som må vike. For det er faktisk bare en uke til vi står med nøklene i hånden, kan du tro det??

Jeg synes det er veldig vanskelig å ta inn over seg, men vi gleder jo oss helt vilt. Det blir så spennende! Og jeg beklager litt dårlige oppdateringer her inne, tiden strekker ikke helt til akkurat nå.

Vi skal selv bruke helgen til å rydde og pakke, føler vi henger litt etter med alt. Men vi flytter ikke før i slutten av mars, så har ennå litt tid før til å komme i mål.

Fredagstipset:

Unnet meg enn skikkelig fin blomsterbukett i dag, så mye som foregår og føler vi lever i et evig rot, så disse lyser opp dagen min.

På onsdag da det var sol, skulket jeg unna i 1 times tid og bare satt meg i solen med en kaffe. Det er utrolig hva litt D-vitamin gjør for humør og kropp. Tok av meg solbrillene og bare tittet opp og nøt solen i en god stund, det varmet kropp og sjel. Det er spådd sol på søndag, så håper du tar deg tid til å gjøre det samme.

Rydd og selg unna. Hvorfor ikke bruke helgen til det samme som meg. Rydd og selg unna ting du ikke lenger bruker?  Det føles så godt etterpå!

Manikyr hjemme? Det er mange som har spurt meg tidligere om hvordan jeg klarer å legge så fin lakk. Her er en enkel video som viser hvordan man får topp resultat.

Ønsker dere alle en strålende helg!

86D8EA5D-D6A6-43E5-A450-566836111D76

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *