Fredagstipset: Mat og opera

Fredagstipset: Mat og opera

147CA1E5-1F61-4168-BAF3-F861F0ED5C48 

Hei Fredag!

Denne uken har vært så fin💗

Jeg må innrømme at jeg gruet meg litt til å være en hel uke alene med mini mens mannen var på jobbtur. Ikke at jeg ikke har gjort det før, men jeg har ikke vært i toppform denne måneden og var litt engstelig for at dagene skulle bli litt vel lange. Men det var kjempehyggelig med mye jentekos

Det gikk i alle fall over all forventning og jeg startet mandagen med en tur til en restuarant jeg har hatt så lyst til å besøke lenge, Nedre Foss Gård. Denne middagen var sponset av Kählers da de skulle vise frem sine nyheter og historie bak merke.

  6DD26B61-DA33-438C-872A-509A586026E5  

Jeg ble så sugen på vår da jeg fikk se noen av disse vasene og krukkene! Middagen skuffet ikke, rettene var helt nydelige og glutenfrie. Så om du skal unne deg en middag med mannen eller venninne, ta turen hit. Ble enig med mannen om at dette er stedet for vår neste matopplevelse sammen. Det må bli fredagstipset💫

Processed with VSCO with s2 preset 

Resten av uken ble naturlig nok litt mindre spennende på middagsfronten, men jeg har hatt masse spennende møter og jobber med prosjekter som jeg gleder meg til å dele med dere.

Ella Victoria har snart bursdag, tenk hun blir 4 år!! Det skjønner jeg egentlig ikke helt, men sånn er det. Hvor blir tiden av med disse små? Hun ønsker seg en enhjørningsbursdag og en levende enhjørning. Men også ny ballettdrakt og skjørt. På Operaen så kan du få kjøpt håndsydde Tutus og de er sååå søte. Tror det kanskje må bli årets gave? Selv om hun ønsker seg en levende enhørning-ikke like enkelt å innfri, haha🦄

Visste du også at de har omvisning for barn på Operaen lørdager? Det er morgendagens plan. Også et supert tips om du står fast på noe å gjøre sammen:) Koster 60 kr.

Jeg har egentlig lovt meg selv å ikke shoppe så mye nå før vi flytter, men synes det er litt vanskelig med så mange godbiter på salg. Så har klikket meg hjem denne VASEN,

BADEROMSMATTE OG synes også dette TEPPE var rålekkert. Vår, jak takk! Salget varer over helgen og er på både klær og interiør om dere vil sjekke det ut. Så mye lekre freshe vårfarger💛

Ha en nydelig helg!

931DCE02-97E0-469A-8576-5632611FA48A  

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *