Fredagstipset, hormoner og trening

Fredagstipset, hormoner og trening

3853DC4A-2A6A-4687-A723-A003C4B72C67

God fredag!

Håper dere har en fin start på dagen. Her ble det så som så med starten denne fredagen. Alle forsov seg, etterfulgt av en 30 minutters total tantrum/utblåsning fra 4-åringen da vi skulle gå i barnehagen. Akkurat nå står kampen om smokken, som vi har klart å få ned til kun soving, men som hun da på død og liv skulle ha med i barnehagen. Tilslutt klarte vi å komme oss ut av døren, men kjenner jeg fortsatt er litt svett. Men slik er mammalivet, opp og ned, klemmer, kjærlighet, grensesettinger og kamper.

Processed with VSCO with s2 preset   

Men det er fredag og nå gleder jeg meg til helgen fordi, hold dere fast: VI SKAL PAKKE! Haha, ja sånn er ståa her i gården, de neste helgen kommer kun til å handle om å sortere og pakke. På onsdag var vi på befaring og snart vet vi litt mer om kostnader osv. 2. mars får vi satt i gang, ønsker dere video eller bilder av før vi starter? Tenkte kanskje det kunne være morsomt.

Men over til fredagstipset:

I disse kalde dager så liker jeg å drikke noe varmt på kvelden, men vil ikke ha noe med koffein. Jeg leste på en annen blogg at hun tok ingefær i mindre biter i en tekanne med varmt vann og lar den være varm utover kvelden, så hun kan hente seg flere kopper. Det skal jeg prøve i dag. Perfekt for å styrke immunforsvaret.

Jeg drømmer om vår og masse store grønne planter i ny stue! Ser det er mange som har tilbud på Monstera rundt om nå, kanskje noe å ta med seg i helgen?

Familieverksted på Astrup Fearnley. Dette har jeg ikke vært på, men det ser veldig koselig ut! Åpent på søndager.

Sponset behandling: Jeg har slitt sånn med hormonell acne de siste månedene og det sliter på psyken å våkne opp til den ene kvisen større enn den andre. Jeg klarer å sminke det, men huden blir veldig ru og ujevn. Mye av dette kommer av endometriosen, så jeg prøver å ikke spise mat eller drikke ting som gjør det værre. Men det er lettere sagt enn gjort. I går fikk jeg behandling hos Christine Storstrøm hos Medskin Beauty på Røa og denne gangen så tok hun hull på tre av de værste og tømte de -du ser de til høyre på nederste bilde. Vondt, men i dag er de så mye bedre. Du kan også se mer på Instagram stories.

Etterpå fikk jeg deg blå LED lyset for å roe ned og få bort en del av bakteriene på huden. Behandlingene hjelper også mot pigmenteringer i huden. Det prikker veldig i huden, men gjorde ikke vondt. Jeg så litt sånn sinna og rødlig Dracula ut etterpå, så morsomt å hente i barnehagen:)

Jeg har endelig kommet inn i treningsrutinene igjen og med DENNE så skal jeg klare 4-5 dager i uken. Jeg har lest at det holder med 25-30 intens trening og det finnes mange slike videoer på Youtube. Så det er bare å finne et par som passer for deg og gå for det! Jeg prøver å holde meg til man, tirs, ons, fre og søndag. Fri på lørdager! Ofte klarer jeg denne etter legging, så 1930-20.00 istedenfor å sette meg ned på sofaen.

Håper dere alle hadde en fin Valentines i går? Her ble det plannlegging av kjøkken og lite romantikk, så satser på en hyggelig middag ikveld isteden. Har jeg tipset dere om denne rødvinen? Eivind kjøpte den til meg for en stund siden og den er så god til Pizza eller pasta:)

Ønsker dere alle en herlig start på helgen!

78D653B5-4B9B-4750-B422-A9BBA691AC0C Jj   F30B2553-7E0E-4C46-B0DE-D1C2992299D9

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *