Fredagstipset

Fredagstipset

8C51AD9E-C407-498F-AD06-0188C7BC6E51

Hei fredag!

I dag er det tulipanenes dag💐

Jeg blir alltid så glad av blomster og tulipaner kan være så vakre. De gir en liten vårfølelse, er du enig? Unn deg gjerne en bukett vakre tulipaner på vei hjem, det får garantert opp humøret.

I går hadde jeg en kjempefin dag på jobb. Jeg var på en fotoshoot med en samarbeidspartner, solen skinte og selv om det var iskaldt å ta bilder ute, så var det så gøy å jobbe med dette teamet med mennesker. I de timene så kjente jeg meg så levende og full av energi og kreativitet. Det var helt fantastisk! Jeg elsker å jobbe i team og glemmer av og til hvor utrolig viktig det er for at man skal utvikle seg videre.

Sånne dager har det ikke vært flust av denne måneden. Jeg vil heller si at det har vært ganske mange mørke dager med tunge tanker. Noen dager har jeg rett og slett kastet inn håndkle og ikke orket å gjøre noe. Men jeg prøver å si til meg selv at det er ok. Alle har vi dårlige dager. Alle opplever motgang både jobb og privat. Allikevel reiser vi oss og prøver på nytt💫

Noe av det mest utfordrende med denne jobben er at jeg sitter mye alene. Jeg trives mye med det, men av og til kan det bli veldig ensomt. Januar er en slik måned der det er veldig stille, både når det gjelder jobber, oppdrag og møter. Så stille at det blir mye “hva om” “hvis bare” “hvorfor ikke” “hvorfor meg” osv. Det blir mange tanker.

Akkurat nå prøver jeg å snu denne tankegangen og heller fokusere på de tingene jeg kan bra og som jeg gjør bra. Da blir det som regel litt bedre. Akkurat nå skal jeg høre på denne podcasten, den skal visst hjelpe på akkurat dette.

Kom over denne søte artikkelen How to bond with your toddler, som jeg bare må dele. Her handler det om å finne på morsomme ting sammen. Istedenfor å stresse med å lage middag klar til barna i hverdagen, hvorfor ikke invitere de til å være med å lage god mat?

Mannen skal på reise i morgen, så her har vi booket lørdagen til en jentedate med tur på teater og cafe. Gleder meg!

Rer du opp sengen din om morgenen? Det var det lenge siden jeg selv gjorde, men begynte med det igjen i desember. Det er faktisk en veldig fin ting å gjøre for å få en god start på morgenen.

Og et tips til. Sett en flaske med vann i kjøleskapet. Tilsett bær, sitron eller lime. Når du står opp, drikk minst et glass. Dette gjør at systemet starter og renses litt ut før en ny dag. Siden det er så kaldt om dagen, så merker jeg at man lett kan drikke mindre vann.

Hold varmen med en ulltopp innerst. Jeg bruker de tynne ullsinglettene fra Pierre Robert. Akkurat nå har de salg, så du finner mye fint på nettsiden.

Ønsker dere alle en nydelig helg!✨

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Fredagstipset

  1. Hei Silje
    Hyggelig med fredagstipset. Tulipaner er vakkert. Kjøpte med en rød Ripasso vin hjem idag. Viktig gjøre litt ekstra ut av helgen. Januar har vert tøff til nå. Bestilte meg en ull singlet nå som du anbefaler. Den klør ikke?
    Ha en flott jentehelg med din lille Prinsesse

    1. Hei Kristin, så hyggelig at du synes det:) Høres deilig ut med Ripasso, god rødvin i glasset her hjemme også. De toppene klør ikke og er helt geniale. Har brukt de i mange år. Nyt helgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *