Fredagsbuketten + ny Oslo-favoritt

Fredagsbuketten + ny Oslo-favoritt

IMG_5041_edited-1

Noen dager starter bedre enn andre. I dag var jeg så heldig å få starte dagen med en god frokost på Torgata Botaniske med Origins. En liten Oslo-perle av en bar som ligger i Torgata, men her har jeg altså aldri vært. Sikkert fordi det ikke akkurat går i så mange drinker om dagen men heller juice shots…Men vi fikk smake en fresh alkoholfri drink med en isbite med en nydelig rose i. En liten sak som appellerte til alle sansene. Torgata har forøvrig blitt så fint med mange kule butikker og unike spisesteder.

IMG_5087b

Vi fikk en titt på Origins nylanseringer Original Skin. Jeg kjenner ikke så godt til merke, men er spent på å teste. Serien er med blant annet Willowherb (mjølkeslekta) og Pink Rose som skal gi naurlig glød.

IMG_5065b

Og med meg hjem fra frokosten fikk jeg en lekker fredagsbukett. Sånt må man bare bli glad av!

IMG_5089b

Nå kan helgen bare komme. Selv om det snør ute og det er kaldt, så kjenner jeg at jeg mentalt er på en helt annen plass. Nå skal jeg sette meg ned å bestille en tur til varmere strøk, gleder meg til å dele med dere hvor det blir når vi har bestemt reisemål og hotell. Kom gjerne med innspill om du har noen!

IMG_5060b

Ønsker dere alle en herlig helg!

IMG_5021b

Silje Pedersen

2 thoughts on “Fredagsbuketten + ny Oslo-favoritt

 1. For en fantastisk fredagsbukett
  Ble tulipaner på oss idag. Trenger litt farger etter en uke med sykdom hos barn og nå har jeg også blitt syk
  Takk for anbefaling om babor kremen. Skal få tak i en prøve på den så kjøpe den om den fungerer
  Sunwing argenequin gran can er alltid en vinner med små barn
  Lang nok flytur men det korteste nå på vinteren
  Gran can er kanskje ikke så spennende men hvis det er sol varme og at barna skal kose seg som er målet da er det perfekt
  Skal bestille tur i helgen vi også
  En kjempeflott helg til deg😀😀

  1. Ja, helt herlig start på dagen! Uff, da er det bare å holde seg inne og komme til hektene igjen. Du må få i deg ingefær og honning, det hjelper:)Takk for tips det, skal jeg sjekke. Skal bli så godt med en tur til varmen om ikke så lenge. God bedring og håper formen er stigende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *