Fra sommer til vinter

Fra sommer til vinter

IMG_2732b

Lurer du på hvordan du skal få favorittplaggene dine fra i sommer til å vare litt lenger? Det handler egentlig bare om å bruke fantasien og se mulighetene i garderoben din. Et sommerskjørt kan lett styles til vinter med et par ullstrømpebukser, boots og en kul jakke.

IMG_2733b

Jeg prøver så langt det lar seg gjøre å både kjøpe sesongløse plagg og tenke godt over flebruksmulighetene. Hva passer det til i min garderobe? Det er et spørsmål jeg ofte stiller meg selv. Ofte lar jeg meg inspirere av andre fine damer eller noe på Instagram som får meg til å prøve å style det helt anderledes enn tidligere.

IMG_6925b

Høye boots og en lang kåpe eller frakk vil også gjøre dette antrekket helt anderledes.

IMG_6923b

En ting er sikkert, jeg går for mye ull i tiden fremover om jeg skal ha på skjørt. Det holder varmen og jeg synes absolutt ikke det går ut over stilen.

Våknet opp til snø på bakken i dag, helt herlig spør du meg. Ha en fin dag!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *