Fra jobb til fest

Silje Pedersen, mai 5, 2017 8:19 am //

IMG_9841b

For et fantastisk vær dere! Nå er det mange dager i mai og juni der sikkert flere enn meg skal rett fra jobb til fest. Da tenkte jeg det rett og slett kunne vært en idè med et innlegg om hvordan du lett kan legge om stilen om du skal på fest etter jobben. Ofte er det kun et par ting som trengs for å få den rette feststilen. Jeg har tatt utgangspunktet i jumpsuiten og stylet den både til dagtid og kvelds, i samarbeid med Jessheim Storsenter.

IMG_9842b

En jumpsuit er et allsidig plagg som kler mange, men som dessverre veldig mange skygger unna. Men det kan være et superfint plagg å ha i garderoben. Med det rette tilbehøret kan du bruke jumpsuiten sommer som vinter. Til dagtid vil jeg style en fargefull jumpsuit med lave loafers og en strikkegenser. Rosa og rødt er vårens hotteste fargekombinasjon og selvsagt en stor favoritt hos meg. Med meg i den store vesken, har jeg plass til alt jeg trenger på kvelden (den kan du også la stå igjen på jobben). Med en trenchcoat er jeg passe kledd til møter eller om det skulle bli kjølig.

IMG_9840b

Voila! Med helt enkle grep forandres stilen totalt. En stram hestehale, øredobber og en elegant blazer gir en flott feststil. Høye hæler gir også litt ekstra selvtillit og god holdning! Husk det er ikke så mye som skal til.

Jessheim Storsenter er Øvre Romerikes største og har hele 145 butikker. De har så mange fine butikker og veldig godt utvalg på merker. Jeg har funnet meg flere favorittbutikker det er verdt å ta turen for. Frøken Pedersen har mange fine merker som Ganni, Tommy Hilfiger og By Malene Birger. De har også en egen interiørdel, der jeg brukte litt tid på å drømme meg bort i Missoni og Jonathan Adler. Ellers har også blant annet Selected, Cream, KappAhl og mange flere flott butikker med bra utvalg.

IMG_9995b

11. Mai blir det trendforedrag og morsom inspirasjonskveld med meg og stylist Cornelia Brunasso på Jessheim Storsenter for medlemmene av kundeklubben. Det blir litt mat og drikke, masse fine premier du kan vinne, trendforedrag, mye mer om jobb til fest-stilen og andre motetips fra oss! Ønsker du å være med, så må du melde deg inn i Jessheim kundeklubb. For påmelding: Send JESSHEIM til 2242, så mottar dere påmelding 8.mai. Håper å se så mange som mulig av dere, dette blir kjempegøy!

IMG_9994-1b

Jobbantrekk: Jumpsuit Selected, genser By Malene Birger fra Frøken Pedersen, Loafers fra Eurosko Privè, Solbriller Interoptik, veske og skjerf fra Lindex.

Festantrekk: Jumpsuit Selected, blazer  2ND Day hos Frøken Pedersen, sandaler Eurosko, øredobber Glitter og veske fra Gina Tricot.

Alle klær fra butikkene på Jessheim Storsenter.

Foto: Cornelia Brunasso