Forstørr opp de gode minnene

Forstørr opp de gode minnene

Processed with VSCO with s2 preset

Tiden går veldig fort. Derfor er jeg ekstra glad for at jeg er flink til å både knipse bilder med både telefon og kamera. Det er ikke alltid jeg har med kamera, men ofte blir vel så bra med telefonen. Men jeg har aldri prøvd å forstørre opp bilder med bilder kun fra Iphonen til så stort somA4, så jeg var veldig spent da jeg hentet bildene mine hos Elite Foto. Var kvaliteten bra nok?

5CD3BFFF-9E84-4BD7-9459-83231DE57310

Det var den! Lyse, klare farger og fantastisk flott. Alle bildene kommer på ekte fotopapir som gir den gode kvaliteten. Jeg valgte meg en del forskjellige rammer og passpartouter som gjør at bildene kan komme litt bedre frem, spesielt om de er mørke. På bilde av meg og mannen fikk jeg anbefalt dette hvite, som virkelig gjør at bildet står ut. Elite Foto har mange fine rammer og disse kan fremheve bildene og gjør det spennende på veggen. Akkurat nå har Elite Foto 30 % på forstørrelser og fotobok brilliant.

F6B5A384-A1C8-4F4E-81AE-6C57E21D4163

Vi har en hylle på soverommet som fungerer som en bildevegg. Her gjør bytter vi litt på etter humør og årstid og når det kommer nye minner vi har lyst til å ha fremme. Med en sånn hylle så slipper du masse hull i veggen og kan rotere om på bildene dine akkurat som du ønsker. Processed with VSCO with s2 preset

I eller på en hylle så kan det være dekorativt å ha bilder i forskjellige størrelser og i ulike rammer. Spe på med noen av favoritt tingene dine rundt, så blir det ekstra lekkert. Jeg blir så glad av å se på morsomme minner, er du ikke enig? Dessutten er det deilig å rydde opp i bildekaoset på telefonen og faktisk få glede av alt som ligger der.

Processed with VSCO with s2 preset

En bildevegg kan også være veldig lekkert. Hos Elite Foto får du mange gode tips til bildeveggen. Mitt beste tips er å legge alt på guvet først, deretter henge de opp på veggen. Forstørrelser og fotobok fra sommerferien er flotte gaver, kanskje du skal starte med julegavene allerede nå? Om det er mørkt og trist, så er det perfekt å sitte inne å kose seg med slike prosjekter. Du bestiller enkelt på nett og henter i butikk. Har du hastverk med gaver, kan du få forstørrelser på kun to timer.

Alle jeg vet om setter stor pris på fotogaver, inkludert meg selv. Begynn tidlig med gavene i år eller unn deg noe til deg selv og familien, det kommer du ikke til å angre på!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Forstørr opp de gode minnene

    1. Så hyggelig å høre, Jorun:) Gode tips på nettsiden til elitefoto.no
      Jeg skal prøve meg på bildevegg i gangen etterhvert. Ha en fin uke videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *