For øyeblikkene som teller

For øyeblikkene som teller

7518832368__MG_9829b

Annonse

Hverdagslivet er det beste. Det kan også være hektisk og altoppslukende, ofte med liten tid til å pleie gode vennskap. Da jeg var yngre flyttet jeg mye og mistet lett kontakten med venner. Til gjengjeld fant jeg meg kjapt nye miljøer der jeg kom. Men jeg har få venner fra ungdomsskolen og videregående. Nettopp derfor er jeg veldig glad for at jeg har fått meg så mange gode venninner i voksen alder.

Det er en fantastisk bukett med damer som alle inspirerer og støtter hverandre. Dette er venninner som betyr utrolig mye for meg, selv om vi ikke alltid sees like ofte i hverdagen. Noen bor nærme, andre lenger unna. Felles er at vi alle kan ta opp tråden på kort tid når vi sees.

Før jeg fikk barn var jeg så opptatt av at det måtte være skinnende rent hjemme før jeg inviterte selv nære venner, men den tiden er forbi. Jeg har blitt mye mer spontan og inviterer mer enn gjerne på en god kopp kaffe fra NESCAFÉ Gull midt i uken. Vi ler og koser oss, skravler over en kaffe og det er disse øyeblikkene som teller for at vennskapene fortsatt er så sterke.

IMG_9176b

Det å sette av tid i en hektisk hverdag betyr mye og gir overskudd. Det har slått meg at vi løser både jobbproblemer og utfordringer på hjemmefronten som sikkert hadde kostet tusenvis i terapitimer over en kopp kaffe sammen. Det er gull verdt!

Jeg tror det er viktig å senke terskelen for at det trenger å være en helaften eller mange timer når man skal sees og heller fokusere på tiden dere er sammen der og da. NESCAFÉ Gull har jeg selv brukt siden studietiden i USA og er den første kaffen jeg drikker på morgenen. Den er så praktisk å ha med på reise og ut på tur. Kok opp varmt vann, så har du kaffe på et par minutter.

Mannen ler litt av meg siden jeg alltid pakker med den lille utgaven uansett hvor vi drar. Den nye NESCAFÉ Gull kommer nå med en ny og forbedret blanding. Den er tilført Arabica bønner dyrket i fjellsidene, brent gylne og malt 10 ganger finere enn normalt, noe som understreker de diskrete tonene og gir en fyldigere og mere delikat smak. Den nye blandingen lanseres i et helt nytt, moderne design.

Du finner også NESCAFÉ Gull Rund og  NESCAFÉ Organic Fairtrade i butikken. Selv liker jeg gjerne å tilsette litt melk, mens mange av mine venner drikker kaffen svart.

IMG_1969b Naboene mine Anne Christi og Pia inviterer jeg ofte inn på en kaffe mens ungene leker i rommene ved siden av. Da får mammaene også tid sammen og vi diskuterer alt fra business til bleieskift. Når våren kommer tar vi kaffen ute på verandaen og det kjenner jeg at jeg gleder meg litt ekstra til akkurat nå!

Min gode venninne Åsa har jeg kjent i 7-8 år nå og vi treffes ofte i sosiale sammenheng med jobb. Men da er det også ekstra viktig å også ta vare på den kontakten vi har sammen når det kun er oss to, gjerne over en god kopp kaffe i sofaen. IMG_9044

Jeg ønsker å gi deg muligheten til å gjenoppta kontakten med en god venninne, venn eller familie som du ikke har sett på lenge. Du kan vinne to backstage billetter til Vinterlyd og invitere med deg en du er glad som du ønsker å dele nye øyeblikk med ved å gå inn på NESCAFÉ  sin Facebookside. Husk å ta vare på øyeblikkene som teller>3 Meld deg på HER!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *