Flowers for me

Silje Pedersen, juni 14, 2017 6:07 pm //

IMG_2716b

Om et par dager har jeg bursdag. Det er rart med det å bli eldre, jeg frykter ikke ting på samme måte lenger. Jeg er på et veldig godt sted i livet, der andres annerkjennelse og mening ikke betyr like mye lenger. Ei frykter jeg å bli eldre eller at ting ikke skal være det samme. Tallet du fyller er kun det, ett tall. Hvordan du føler deg og lever livet ditt, det er det aller viktigste. Så blås i det tallet sier nå jeg.

Både på privaten og jobb har jeg det bedre enn på lenge. Jeg tar som alle andre hver dag vanskelige valg, men det er mine valg og mitt liv, jeg svarer ikke til en sjef som egentlig ikke er interessert i meg enn noe annet enn arbeidskraften min. Jeg har en ganske fri arbeidssituasjon og selv om jeg av og til skulle ønske meg et mer fellesskap i kontor, så er det flest positive arbeidsdager for meg.

IMG_2715b

Friheten rundt å kunne  bestemme og prioritere selv har en helt egen verdi. Datteren min og mannen min er det viktigste for meg akkurat nå. Tiden som småbarnsmamma fyker avgårde og jeg vil ta så stor del ut av den som mulig. Men det er klart at selvrealisering også er viktig, for meg skjer det mye gjennom spennende jobbprosjekter og nå kanskje et annet veldig stort og skremmende privat prosjekt som vi har drømt om lenge…

Denne uken har vært helt ekstrem med deadlines og events, så nå gleder jeg meg til å senke skuldrene litt og få unna det siste før helgen og bursdagsfeiring. For jeg skal selvsagt feire med mine aller beste venninner, og det vet jeg blir bra!

IMG_2719b

På vei hjem i går kjøpte jeg med meg de vakreste peoner som en liten førbursdagspresang til meg selv. Peoner er min favorittblomst, de er så nydelige når de blomstrer og vi er faktisk så heldige å ha en busk i hagen. Andre bursdagspresanger begynner også tikke inn og jeg føler meg både heldig og takknemlig:)