Flettefin til 17. mai

Flettefin til 17. mai

Nå nærmer det seg den store dagen dere! Har dere antrekk, hår og sminke klart til Nasjonaldagen? Jeg starter dagen i Hundreårsdrakten min fra Eva Lie Design og den har et silkeskjerf som jeg knyter i håret. Da er det fint med en flette bak, som jeg ruller rundt, så det blir en fin liten flettet tutt. Til kvelden bytter jeg til en kjole og da fikser jeg sikkert også håret litt kjapt på nytt. En annen lekker variant er å jukse det til med litt løshår og ha en litt løs fiskebensflette. Kanskje ikke akkurat like rufsete som jeg har her, men dere får jo inntrykket.

I går var jeg sammen med en venninne som skal stå brud, og vi pyntet med brudeslør og litt perler innimellom flettene til prøvetimen, det ble utrolig lekkert. Du kan jo også knyte et silkebånd i fletten, enten i ensfarget eller i rødt, hvitt og blått. Kjenner jeg begynner å glede meg skikkelig nå. Først blir det barnetog i barnehagen dagen før også selve dagen, som jeg vet blir veldig stas for Ella Victoria.

Ha en fin lørdag!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *