Fire gode salgstips

Fire gode salgstips

Processed with VSCO with s2 preset

Salgsshopping kan gi pur lykke og andre ganger totalt nedtur. Det som fungerer for meg, er ikke nødvendigvis et kupp for deg. Akkurat nå bugner butikkene av gode tilbud og da er det lurt å ha et par tanker i bakhånd, før du svir av alle feriepengene.

Processed with VSCO with s2 preset

  1. Shop smart. Hva trenger du og hva har du lyst på? Ikke la deg lure av at prisene er lave, det er ikke noe vits i å ha fem av den samme t-skjorten med mindre du vet at du kommer til å bruke alle.
  2. Hva er et godt kjøp? Det er et kjøp du elsker og vil bruke igjen og igjen helt uavhengig av prislapp. Personlig så synes jeg det er veldig gøy å gjøre gode kupp, enten det er til meg selv eller andre.

Processed with VSCO with s2 preset

3. Hva mangler du i garderoben? Om du klarer å finne ut av dette og sette opp en handleliste før salget, så får du mye for pengene. Går du derimot på salg på vims, så kan lett hundrelappene fyke.

4. Får plagget deg til å smile? I såfall er du på rett vei! Jeg tenker at de fleste plagg jeg kjøper skal gi meg en god følelse. Klart ikke alle basisplagg klarer den syretesten, men det gir en bra pekepinn om du er usikker på kjøpet.

Kanskje skal du endelig unne deg deg vesken eller de skoene? Selv fikk jeg med meg to veldig gode kjøp med hjem i går. Begge er klassiske, men med hver sin kule vri. En patent skinn veske fra YSL som kan brukes både med stropp og som clutch. Patent skinn gjør vesken litt mer røff og nå fikk jeg meg endelig min første YSL-veske og det på 40 % salg! Pumpsene fra Aquazzara ble også med hjem. Elsker den kule remmen med perlene, så lekkert! Disse blir like fine til jeans som til kjoler. Og behagelig kitten hæl gjør at jeg kan trippe rundt i de uten å få vondt i beina. I tillegg ble det noen skikkelige godbiter fra Zara, så i dag er jeg rimelig fornøyd!

Processed with VSCO with s2 preset

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published.