Fire bh-er du trenger i garderoben

Silje Pedersen, februar 8, 2017 9:36 am //

 

Kapp Ahl

Den rette bh-en kan gjøre underverker for figuren. Den løfter, får deg til å føle deg sexy og gi deg bedre holdning! En bh-garderobe bør inneholde flere modeller, så du alltid har det rette undertøyet enten du skal ha på en hvit t-skjorte, stroppeløs kjole, dyp utringing eller om du skal gå i et plagg du ikke kan ha en vanlig bh under. I denne videoen i samarbeid med KappAhl, viser jeg deg fire typer som jeg mener er essensielt i undertøysgarderoben. I tillegg gir jeg deg noen av mine beste triks til hvordan du kan ha på en bh som ikke synes under en kjole uten rygg eller dyp kløft.

Nå til søndag er det morsdag og neste tirsdag er det Valentines Day, så det er den perfekte tiden for å enten unne deg noe selv eller gi noen en liten oppmerksomhet i form av undertøy. KappAhl har så mye fint i butikk, og jeg fant selv mange favoritter under innspillingen. Skulle jeg plukke ut kun en modell, så må det bli den lekre bh-en i blonder og lavendel. Det er så lett å velge svart, men en slik farge er like lekker og sexy.

KappAhl Silje P 9

Visste du at hele 7 av 10 kvinner går rundt i feil bh? Ofte er det også stor forskjell mellom de ulike merkene, noe som ikke gjør det hele enklere. Derfor er det utrolig viktig å prøve bh-en godt når du skal kjøpe. Du kan også ta med hjem og prøve i ro og mak om du synes det er slitsomt i prøverommene. Jeg gir også noen tips til hvordan du vet om bh-en faktisk sitter riktig. Akkurat nå får du 25 % på alle bh og truser om du er medlem i kundeklubben hos KappAhl, det er en god deal. Du kan melde deg inn her.

KappAhl Silje P 17

Vet mange av dere ønsket en slik type video, så håper dere likte den! Legg gjerne igjen ris og ros i kommentarfeltet og del gjerne med andre som dere tror vil like den. Er veldig spent på hva dere synes!

KappAhl Silje P 5r

Foto/Video/Klipp: Corinne Alice Skau

Modell: Cornelia Brunasso