Fine frisyrer til 17. mai

Fine frisyrer til 17. mai

IMG_2004b

Har dere antrekket klart? Med så få dager igjen til 17. mai, så regner jeg med at de fleste vet hva de skal ha på seg. Ellers så kan du fortsatt få inspirasjon HER og HER. Jeg skal ha på min herlige 100 års drakt fra Eva Lie Design, før jeg bytter om til en fin kjole eller en dress til middagen. Men så var det håret. Jeg synes det er litt trist å se at alle pynter seg så mye, men glemmer håret eller enda værre: drar ut med vått eller ugredd hår til en fantasisk bunad.

IMG_1756b

De fleste ønsker å være enda litt mer pyntet til 17. mai enn vanlig og det er faktisk ganske mye du kan gjøre som ikke tar altfor lang tid. Jeg synes det er kjempelekkert med en oppsettning og i år tror jeg faktisk at jeg skal prøve meg på å lage en blomsterkrans! Forhåpentligvis både til meg selv og til den lille frøkna.  I dag raidet jeg en blomsterbutikk, så får vi se hva vi kan gå til på onsdag kveld.

IMG_5947b

Vanligvis har jeg hatt silkeskjerfet som hører med til drakten i håret og en stram sidechignon, men skjerfet kan også brukes i halsen eller droppes. Du kan også enkelt bare sette et par lus i håret og pynte til med noen fine blomster for en chic chignon.

6243772752__MG_4301b

En flette er en sikker vinner og er alltid fint, uansett antrekk eller bunad. Ifjor fikk jeg flettet denne herligheten på et event, utrolig lekkert. Hvordan skal dere ha håret?

Silje Pedersen

2 thoughts on “Fine frisyrer til 17. mai

  1. Det er virkelig ikke enkelt med hår. Og med stramt program på dagen er det deilig med noe som ikke tar så lang tid! Hadde blomsterkrans for et par år siden, og jeg følte meg skikkelig fin – tror derfor jeg skal prøve dette i år igjen! HURRA 😀

    1. Enig! Så lenge dagen er godt planlagt og mye er gjort på forhånd, så er det ingen grunn til å stresse:) Gleder meg til å lage krans i morgen, håper det blir fint! Ønsker deg og dine en riktig fin 17. mai feiring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *