Festivalstil med Blundstone

Silje Pedersen, august 8, 2017 9:46 am //

IMG_6239b

Til helgen er det Øya-festivalen og deretter slag i slag med en del kule festivaler og konserter hele høsten. Sammen med Blundstone har jeg stylet et favoritt festivalantrekk og jeg må innrømme at jeg elsker den avslappede festivalstilen med løse kjoler, denim og gjerne litt blonder.

IMG_6243b

Men noe av det viktigste for meg når jeg er på festival ute eller på hyttetur der det er ganske vått i gress og gjerne mye søle, er å være tørr og god på beina. Blir jeg vår på beina, så kan jeg likesågodt bare dra hjem, da er hele opplevelsen ødelagt. Jeg er nemlig en skikkelig frysepinne!

IMG_6242b

Om du ikke kjenner til Blundstone’s arv, så strekker den seg over tre århundrer. Blundstone er fremdeles et 100% Australsk familieeid bedrift med base i Hobart, Tasmania. Siden 1870 har de produsert arbeidssko med fokus på å avlaste slitne føtter og har en lang tradisjon for godt håndtverk. Dette er sko du kan ha glede av i mange år og som bare blir finere med tiden. De blir faktisk bare finere jo mer slitt de blir.

IMG_6241b

Jeg er ikke så glad i gummistøvler på festival eller på hytta, siden de ofte blir så kalde. Så disse fra Blundstone blir med meg ut på tur i høst. Og det beste med skoen er at den er like kul til jeans som skjørt, så du kan bruke den både i byen og på tur.