Festfin med løsvipper

Festfin med løsvipper

Årets siste fest nærmer seg med stormskritt, og både antrekket og sminken skal gjerne skinne litt ekstra. Gjør som filmstjernene og sats på løsvipper for en glamorøs og lekker look. I min sminkepung (og alltid med på fest), er punktvippene. Jeg lover om du er sliten eller bare trenger et lite løft, så sørger vippene for et mer åpent og dramatisk blikk. Se bare på coverbildet av Gwen Stefani. Etter et par øvelsesrunder på badet, fikser du looken lett på fem minutter. Det du trenger er: Punktvipper (i den lengden du ønsker), lim (jeg bruker Duo, som du blant annet får kjøpt hos Cubus) og en pinsett.

Smink deg ferdig, men vent gjerne med mascaraen. Start med de ytterste vippene og jobb deg innover. Ta en av punktvippene opp med pinsetten og dypp vippefestet i litt lim. Sett deretter vippen mot øyevipperaden. Hold øyet lukket, eller se ned mens du fester vippene på det ene øyet. Fest gjerne tre til fem vipper ytterst (eller mer) og avslutt med en runde mascara etter at limet har tørket. For en enda mer intens look, så kan du legge våtliner over vippekanten og festene til juksevippene.

Vil du ha enda flere festtips, så kan du sjekke ut TV2  litt før kl 11 i dag. Jeg er på plass for å gi råd om nyttårsantrekket.

Silje Pedersen

One thought on “Festfin med løsvipper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *