Fem steder jeg shopper i Stockholm

Silje Pedersen, september 15, 2017 8:29 pm //

IMG_8221

Ah Stockholm! Både Stockholm og København har hver sine godbiter på shoppingfronten. Første stopp i Stockholm er nesten alltid & Other Stories. De har et bra utvalg og siden vi ikke har den butikken her hjemme ennå, blir det nesten alltid litt shopping. De har også en veldig fin beautyavdeling med alt snacks du måtte ønske deg, pluss en skoavdeling det er veeeldig vanskelig å gå forbi.

IMG_8457_edited-2

Nathalie Schuterman: Alt av luksus du måtte ønske deg under et tak. JW Anderson, Céline, Balenciaga, Prada, you name it.

Sephora: Altså jeg elsker denne butikken, den er som en candystore for beauty junkies. De har ALT og litt til. Her plukker jeg alltid med meg Marc by Marc Jacobs gloss og lakk…

Den nye Gucci-butikken. Must visit. Superfin butikk og masse lekkert selvsagt. Gøy å bare titte og se på det forskjellige utvalget fra Oslo.

NK: Fortsatt bra. Svinger alltid innom Tom Ford standen, skoavdelingen-utrolig mye lekkert i mange prisklasser og dameavdelingen.

Mrs H: Her har jeg gjort noen av mine beste salgskupp fra Maison Martin Margiela og Balenciaga. De har også andre litt mindre dyre merker og to av mine favoritter: Ulla Johnnson og Anine Bing.

Happy shopping!