Fem på topp akkurat nå

Fem på topp akkurat nå

IMG_2444b

Livet altså. Noen oppturer og noen nedturer, sånn er det for de fleste håper jeg? I dag har jeg fått et par timers dispensasjon mens svigers passer mini, så nå skal det jobbes på spreng for å komme meg a jour med ulike prosjekter. Og jeg skal ta meg en kaffe i solen og bare nyte litt, DET har jeg fortjent!

Jeg skal snart dele en veldig fin ting med dere som jeg har sett frem til ganske lenge, men enn så lenge tenkte jeg å dele noen av mine favoritter akkurat nå.

På beina….Joggesko! Da vi dro på sydenferie trodde jeg aldri at snøen skulle smelte, men nå begynner det å bli ganske bart og jeg bare elsker det! Joggeskoene som jeg kjøpte meg for en stund for kjørt seg for å si det sånn. Disse er jo litt varme, så jeg kan droppe støvlettene og det er så deilig.

Serien jeg er hekta på nå…..The Killing på Netflix, så utrolig spennende! Jeg er helt hekta og må se minst to før jeg legger meg på kvelden, haha. Om du ikke har sett Big Little Liars, så må du se denne også, jeg venter utålmodig på sesong 2!

I garderoben….Lyse plagg. Jeg har ryddet vekk en del av det mørke og frem med de lyse plaggene. Mange som lurte på hvordan jeg ville bruke den gule dressen og den får kjørt seg for å si det sånn. Både buksen og jakken hver for seg eller sammen. Da jeg kom i denne på fredag var det flere som kommenterte at der kommer våren, det var koselig det.

I makeupbagen….Solpudder fra Tom Ford Orchid Soleil. Får frem den solkyssede gløden fra sydenferien.

Tilbehøret…..I love hårbøyler! Virkelig en lifesaver for meg som ikke har fått vært hos frisøren og sliter med etterveksten. Redder enhver bad hair day.

Og takk for alle fine kommentarer på det forrige innlegget! Det varmer å vite at man ikke er alene>3

Jakke gammel fra Match, skjorte og bukse fra Zara, joggesko fra Nike, veske Loewe, hårbøyle Zuzanna G.

Silje Pedersen

2 thoughts on “Fem på topp akkurat nå

  1. Elsker sånne innlegg som dette – hverdagsglede <3 Og jeg er så enig i mange av disse punktene! Hårbøyler, lyse klær og joggesko har vært masse brukt denne helga! Våren altså! Håper du har en fin uke foran deg 🙂

    1. Ja, jeg synes det er viktig å reflektere litt over hverdagsgleden og hva vi selv kan gjøre for å setter litt mer pris på det vi har:) God start på uken og mye spennende som skjer! Ønsker deg også en nydelig uke, håper på litt mer sol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *