Makeup på fem minutter

Makeup på fem minutter

2015_12_10_MoteSilje1-110-Edit(1)

Ja, det er mulig. Bare spør alle småbarnsmødre! Når du har minimalt med tid, så lærer du deg en del enkle teknikker. Det med å kle på seg på fem minutter har jeg foreløpig ikke mestret, men makeupen er null problem. Jeg liker å holde det enkelt i hverdagen og sverger til seks-syv produkter som både gir definisjon, farge og glød. Trikset er å velge multifunksjonelle produkter eller produkter som er enkle å legge.

YSL CC Creme i Apricot eller denne er en hverdagsfavoritt som aldri svikter. Jeg bytter ofte ut og tester litt forskjellig etter sesong. Det blir ofte litt mer dekkende foundation på vinteren og lettere varianter på vår-og sommer. Her er et fint budsjettalternativ.

MAC Teddy eyeliner. Denne har jeg brukt i årevis. Den er både fin under øynene, men også til å smudge rundt hele øyet. Den litt bløte pennen gjør den enkel å jobbe med.

Fresh Glow Blush fra Burberry og/eller Les Beige er fantastisk for å få freshe roser i kinnene! Min fargefavoritt er Pink Peony fra Burberry. Dessverre ikke å få kjøpt i Norge, så denne kjøper jeg med på taxfree hver gang jeg er ute å reiser. Kan også brukes på leppene om du ikke har gloss eller leppestift tilgjengelig. Les Beige fra Chanel er det beste solpudderet jeg har brukt, men bruker kun en av disse i hverdagen.

IMG_3720

Colorescience Mineral Sunscreen er perfekt for å bare sveipe over ansiktet for en finishing touch. Innholder spf 30, så superfin å ha med i vesken om du trenger litt touch up utover dagen.

Bryn er vel det man ofte nedprioriterer når det skal gå fort, men definerte bryn kan ramme inn og gjøre så mye for ansiktet. Det jeg liker med Brow Wiz fra Anastasia er at den har en lys farge og en børste som gjør det enkelt å få det definert uten at det blir altfor hardt.

Hypnôse Volume-à-Porter fra Lancôme. Avslutter alltid  seansen med et eller to lag maskara. Alt etter hva jeg har tid til. Og et lag gloss på leppene, men det tar jeg alltid på veien ut døren:)

Og der har dere det! Min fem minutter makeup som alltid fungerer og som jeg har sverget til så lenge jeg kan huske. Skal jeg noe mer spesielt, tilsetter jeg ofte disse to, øyenskygger og muligens leppestift.

PS: Gjør oppmerksom på at noen av produktene er sponset, men har også kjøpt flere selv.

IMG_3750

Øverste foto: Felicia Lasala

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *