Fem flotte kjoler til bryllup

Fem flotte kjoler til bryllup

IMG_2034b

Skal du i bryllup i sommer? Det er litt å tenke igjennom og mange trenger ofte en ny kjole eller antrekk. Man kan selvsagt også bruke noe man har, leie eller låne av venninner. Spesielt om man skal i mange bryllup, så kan det bli en dyr affære. Jeg er tilhenger av å finne en fin kjole som du kan bruke til noe annet også, ikke bare den anledningen. Om man er invitert i flere bryllup og vil ha en dyr kjole, så kan denne styles forskjellig med en jakke, sjal og annet tilbehør. Ofte er det ikke mange av de samme gjestene uansett.

IMG_1750b

Forrige fredag var vi invitert i et hagebryllup og det var litt av en drømmedag. Fantastisk brud, nydelig vær og flott stemning satte rammen for den perfekte dagen.

IMG_2019b

Jeg vet mange synes det er vanskelig å kle seg til bryllup, men man finner mange koder i selve invitasjonen for hvor pent man skal kle seg. I tillegg er det en del ting å ta hensyn til. Sjal eller jakke for å dekke skuldre om man skal i kirken, behagelige sko (gjerne kilehæl) om det er hagebryllup.

IMG_2025-1b

Jeg er svak for kombinasjonen rosa og rødt, og siden jeg bare har fått brukt denne kjolen en gang tidligere, ble den hentet frem fra garderoben igjen. Den er fra H&M Conscious Exclusive et par år tilbake og laget av resirkulerbar bomull.

IMG_2022b

Den er litt av en drømmekjole som jeg gjerne skulle få brukt oftere. Pasteller er ofte en sikker vinner som gjest, selv unngår jeg altfor skarpe farger som rødt og gult i bunnfargen på kjoler når jeg er gjest. Det kan fort bli litt skrikende, men man kan selvsagt bruke farger. Jeg ville aldri gått i hvitt, men jeg ser at mange nå velger kjoler med blomstermønster og så lenge fargene og mønsteret er mer fremtrende enn selve kjolen, synes jeg man kan komme unna med det. Men la bruden være alene om å ha hvit kjole.

IMG_2036b

Alle disse kjolene har god merbruksverdi og kan brukes til flere anledninger. Det er nok enklest å kle seg til et hagebryllup eller strandbryllup, siden det ofte er en litt mer avslappet stil. Bohemske og sommerlige kjoler er ofte et godt valg. Galla og smoking krever derimot lange og enda mer pyntede kjoler. Skal du i bryllup i sommer?

Foto: Eivind Jordell

Untitled-1

Lyseblå drøm av en kjole HER

Blomstrete hvit/blå omslagskjole som passer til mange figurer HER

Bohemsk lyseblå kjole fra Odd Molly HER

Blomstrete maxikjole i sterke farger HER

Rosa drømmekjole i sateng og blonder HER

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *