Fem års bryllupsdag

Det er vanskelig å forstå at det har gått fem år allerede. I dag har vi bryllupsdag og etter skikken er det tre som er symbolikken. Siden mannen min er utrolig kreativ og morsom, så tipper jeg at jeg får både en gave som spiller på tre og kanskje noe annet spennende. Men hva kjøper jeg i fem års bryllupsgave?? Tips mottas med takk! Legger ved noen snapshots fra vår store dag, det var helt fantastisk og jeg angrer ikke på noe. Mitt beste tips til deg som skal gifte deg er:

Nyt hvert øyeblikk.
Deleger bort alt du kan til andre og konsentrer deg om din kjære.
Ikke la andre bestemme for mye, det er tross alt deres dag.
Sørg for å ha en fantastisk fotograf som fanger alle de vakre minner, dagen går altfor fort.
Ha et par gode ekstra dansesko til de sene nattetimene.
Ikke spar på kjolen, det er sikkert andre ting i budsjettet som kan forandres.
Ha en veske med alt det nødvendigste som du lar forlover/venninner ta seg av.

Min kjole var fra Monique Lhuillier, kjøpt på nett fra USA.
Bryllups- og forlovelseringer fra XIV Karat.
De andre smykkene var vintage.
Veske fått av min amerikanske venninne, med alt nødvendig stash som vi hadde på bakrommet. Jeg hadde en lekker liten clutch på bordet med kun leppestift og pudder.
Sted: Hvalstrand Bad

Foto: Frøydis Geithus, Studio Fazett

Silje Pedersen

5 thoughts on “Fem års bryllupsdag

 1. Gratulerer så mye!
  Tusen takk for gode tips. Jeg skal gifte meg til neste år og syntes det er litt vanskelig å finne frem i byllupsjungelen, spesielt da det er utrolig dårlig utvalg av f.eks kjoler i byen jeg bor. – Så supert med tips! God helg!

 2. Gratulerer! Selv har jeg vært gift i 9, men vi har holdt sammen i 19 herlige år.
  Hva med en lekker lommebok i skinn, toalettveske med en god fuktighetskrem/fotkrem etc…..
  Kos dere på dagen. :0)

 3. Gratulerer! 5 er også en milepæl.
  Så nydelige bilder. Det er så hyggelig at Hvalstrand Bad er satt i stand igjen og kan brukes til slike merkedager også.
  Falt for ringene, og ideen å avbilde dem på en så vakker bakgrunn.

 4. Pingback: Bryllupsfeber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *