Favoritt fra Dior

Favoritt fra Dior

20120204-194057.jpg

Mange som spør om mine makeupfavoritter, og jeg må ærlig innrømme at jeg er litt av en makeupjunkie. Elsker å teste nye produkter og akkurat nå tester jeg ganske mye fra vårkolleksjonene, så det går i lyse vårfarger både på øyne, lepper og negler. Men en gammel favoritt som jeg har brukt i flere år, er palett nummer 649 fra Dior, den har den perfekte blandingen av mørke og lyse skygger. De mørke er superfine til å lage sotede øyne, mens de lyse er lekre sammen med liner, eller du kan mikse de alle! Dior har noen av de beste skyggene, de sitter hele dagen, legger seg ikke i rynkene eller klumper seg til. Ha en fin fredag!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Favoritt fra Dior

  1. Kjempelekkert.
    Men det ser ut som alle er med shimmer el.? Personlig kunne jeg ønsket meg minst en matt i paletten.

  2. Lekker palett! Takk for tipset.
    – Men er det shimmer i alle skyggene? Som Dwightinha overfor, så hadde jeg også gjerne sett at det var minst en matt variant.. Synes generelt at Dior har mye bra og fin make-up 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *