Fargerike hårspenner

Fargerike hårspenner

Facetune_19-02-2018-15-37-41

Jeg synes alltid det er litt vanskelig å vite hva jeg skal gjøre med håret på dag to eller tre etter vask, det er ikke alltid det er like samarbeidsvillig. Men et tilbehør jeg har hatt dilla på en liten stund og som garantert tar oppmerksomheten bort fra uvasket hår, er en fargerik spenne.

Vi så de på Saks Potts vår og sommerkolleksjon i fjor i høst og siden har de dukket opp på mange en visning. Jo mer fargerike og kitsch, jo bedre. Jeg husker selv at jeg hadde flere lignende da jeg var liten og min treårings reaksjon da jeg kom hjem med denne og en liten haug til fra København var ganske euforisk. Enten du velger en fargerik variant eller en med masse glitter, så gjør det garantert susen for både hår og antrekk. Et lite tips er å bruke litt tørrshampoo i håret og spraye selve spennen med litt lakk, det gjør at den sitter enda litt bedre.

Denne hårspennen og en haug andre fant jeg i en fantastisk liten butikk i København som heter Pico. Den må du sjekke ut på neste tur til storbyen. Her kan du bestille lignende, men ebay.com og etsy.com har også mange fine varianter. Glitter har også mye fint og rimelig med steiner og mer bling for de som ønsker det. Og det trekker nesten garantert frem litt smil fra både voksne og små. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg blir spurt, stoppet opp og snakket til når jeg har en morsom spenne i håret og det virker som de fleste generasjoner kan relatere seg til denne trenden. Morsomt!

Silje Pedersen

3 thoughts on “Fargerike hårspenner

  1. Morsomt med sånne trender som oppfordrer en til å ta på seg noe artig og fargerikt, og være litt mindre selvhøytidelig. Med to småjenter i huset er det ingen mangel på fargerik hårpynt hjemme hos meg. Særlig hun på seks år er veldig glad i å pynte seg og sparer ivrig til langt hår (som Elsa selvsagt). Kanskje jeg må spørre pent om å få en hårspenne. 😉

    1. Haha, nå lo jeg godt:) Her er det akkurat samme ståa, Elsa er selvsagt med i bilde og det pyntes og vi må ha “Elsa”-flette før vi går i barnehagen. Som faktisk mannen i huset gjør best:) Ella Victoria tok alle mine spenner her om dagen. Veldig stas. Ha en nydelig helg, Rannveig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *