Farger og marmor i stuen

Silje Pedersen, oktober 17, 2017 10:14 am // ,

6241708560__MG_6386b

Noen ganger føler jeg at dagene er som en virvelvind og jeg knapt for gjort noe før dagen er omme. Men noe av det beste jeg vet er å sette meg ned med en kaffe på morgenen når alle er ute av huset og ta meg en 15 minutter med egentid før arbeidsdagen starter. Da titter jeg innom bloggere, interiørsider, nettaviser og mye annet for å få inspirasjon og input. De minuttene med kaffekoppen er hellig for meg, de gir en god start på dagen.

Det er ofte jeg jobber hjemmefra og da er jeg ganske avhengig av å ha det ryddig rundt meg. Med en 2 1/2-åring kan det være ganske utfordrende, så vi har et lekehjørnet i stuen, som ikke er avbildet her. Siden vi har ganske lyse vegger gjennomgående i leiligheten, så har vi heller valgt farger og mønster på tepper og tilbehør.

Dette lekre teppet fant jeg hos Ellos for en tid tilbake og er så glad for at jeg klikket det hjem. De har så mange fine tepper til en fin pris og akkurat nå har de en kampanje på 20 % avslag på tepper. Jeg har også sett på dyrere tepper, men med en liten i hus blir det nesten alltid både søling og flekker, så jeg vet at teppene har begrenset levetid i småbarnsperioden. Lignende teppe HER, liker også veldig godt dette.

6241708560__MG_6376b

Jeg hadde vært på jakt etter et marmorbord lenge, men det var helt umulig å finne et som ikke kostet en hel formue og ikke var firkantet. Derfor ble jeg så glad da jeg fant dette, det har blitt en stor favoritt i stuen. Men marmor trekker til seg alt, så husk å bruke drikkebrikker og annet på bordet. Du finner det på tilbud HER.

Den enkleste og rimeligste måten å pynte opp stuen på er jo med puter i freshe farger og jeg bestilte meg akkurat noen i fløyel i vinrød og mørkeblå for en mer høstlig og lun stil. Disseog denne med stilig mønster som en kontrast til tepppet.

Nå skal jeg gjøre meg klar for en spennende dag med et stort event! Følg meg gjerne på Instastory @motesilje eller Snapchat: silje-pedersen for å henge med.