Slik får du den bohemske stilen

Silje Pedersen, mai 3, 2017 8:30 am //

Silje119

Min favoritt om sommeren er uten tvil den bohemske-stilen med florlette blondekjoler og topper. Vakre blonder og luftige plagg gir en romantisk og sommerlig stil. Årets Vintage Stories fra KappAhl kommer i Limited Edition og her er det utrolig mye lekkert!

Silje121

Denne hvite kjoledrømmen er perfekt for sommerfester i hagen eller over en jeans med høye sandaler. I fjor sommer lette jeg byen rundt etter en slik åpen kjole til å ha over jeans. Det gjør at jeg kan bruke den allerede nå, til jeg senere kan danse rundt i kjolen barbeint i sommervarmen. Den har en hvit underkjole, som du lett kan erstatte med singlett om du vil bruke den over jeans.

Silje45

De heklede detaljene og mønsteret er så fint. Jeg gleder meg skikkelig til varme dager hvor man kan nyte solen i lette sommerplagg. Det er så deilig å bare kunne ta på seg en vakker kjole eller søt topp til denim og ha håret i en løs knute eller rufsete hestehale. Noe av beste med sommeren!

Silje9

I kolleksjonen Vintage Stories finner du blant annet maxikjoler, tunika og topper med grafiske blondedetaljer. Her kan du skape din helt personlige vintage-look med dine favorittplagg. Fargeskalaen går fra det hviteste hvite til brente terrakottatoner.

Silje78

Jeg falt helt for denne maxikjolen i varm terrakottafarge. Litt sommerlig, men med en skinnjakke og et par kule boots, kan du bruke den allerede nå.

Silje63

Nydelige heklede detaljer. Det beste med boho chic er at stilen både er avslappet og elegant.

Silje_ad__88

Denim og hvitt er en herlig sommerkombinasjon og jeg knyter gjerne skjorten i livet over et romantisk skjørt. Får ikke du også skikkelig sommerfølelse av lette plagg og de flotte magnolia og kirsebær-trærne?

Silje87

Vintage Stories kommer i begrenset antall – så vær tidlig ute for å sikre deg sommerens favorittplagg! I butikk i dag og på nett.

Silje83

Fotograf: Sara Johannessen