Fall Wardrobe detox

Fall Wardrobe detox

IMG_0203b

Først og fremst, tusen, tusen takk for all fantastisk feedback og kommentarer på innlegget mitt om kroppen.

Det er både skremmende å høre om andres erfaringer, men også godt å vite at man ikke er alene. Jeg får mange forespørsler fra lesere om vekt, tigh gap og slikt, men velger ofte å svare at det er ting jeg ikke fokuserer på i livet mitt lenger. Det gjør meg som sagt ikke lykkelig.

Men noe som gjør meg ganske lykkelig akkurat nå, er at vi har fått gjennomført masse fine prosjekter i løpet av dagen. Jeg fikk lurt med meg mannen på en tur til Ikea og det var så deilig. Og selv om han hater det, vet jeg at han synes det blir bra tilslut. Jeg har tenkt masse på at jeg har altfor mye og at dette bidrar til en uro i hverdagen. Det er selvsagt en motsigelse å dra å shoppe, men jeg ble så inspirert av Synnøve Skarbø og Norske Rotehjem i går at jeg bare kjente at jeg måtte ta tak. Og da trengte jeg litt oppbevaringsustyr til kjellerboden, gjennomsiktige plastkasser som kan stables på høykant. Disse skal merkes med innhold.

Jeg bare elsker sånne programmer som tar tak i ting som man har tenkt på lenge, men kanskje ikke kommer noen vei med fordi hinderet er for stort. Vel om en uke kommer loppemarkedene å henter ting, så da skal det være sortert og klart. Jeg tipper helgen blir brukt til sortering og organisering, gleder meg allerede til å få mer orden i sakene.

Vi dro rett hjem etter turen og allerede har mini fått opp ny seng (dere skal få se straks alt rot er ryddet vekk) og skapene har fått ekstra hyller til oppbevaring av klærne hennes. I morgen skal vi rydde ferdig og Ella Victoria hjalp meg med å plukke ut klær og leker som vi skal gi bort til andre. Hvor mye av dette hun skjønner vet jeg ikke, men jeg tror det er en fin ting å gjøre sammen.

I helgen skal jeg fokusere på min egen garderobe, det trengs en liten detox, så jeg tipper at jeg legger ut en del for salg på Tise og finn.no, sier ifra når vi kommer så langt.

Det er så deilig å være i gang! Og har dere gått glipp av programmet så må dere se på, masse gode ryddetips som du kanskje aldri hadde tenkt på!

Silje Pedersen

3 thoughts on “Fall Wardrobe detox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *