Få strålende glød med en lett olje

Få strålende glød med en lett olje
292BBF5B-7F6A-4774-869E-B5DCC80C079B
 
Denne tiden på året er uten tvil den værste for huden min. Akkurat nå er det en salig blanding av tør vinterhud og hormonelle utbrudd. Det å gå fra inne til uteklima, påvirker også huden mye. Men etter å ha brukt Babor Rejuvenating Face Oil nå i et par uker og litt behandlinger på huden, så ser den endelig bedre ut.
Det er faktisk ikke så mye som skal til for at du får mer fukt og slipper den tørre huden, som ofte også gjør at man ser eldre ut. Og det vil i alle fall ikke jeg:)
 
3C56477D-D92A-4E58-87A9-23376326B6CC
 
Akkurat som du kler på deg en vinterjakke, så må huden beskyttes i vinterkulden. Vinterens tøffe klima gjør de aller fleste hudtyper tørre. Men dette kan du gjøre noe med. Rejuvenating Face Oil inneholder roseekstrakt som gir fantastisk glød til huden, samt at den reparerer hudens barrierefunksjon og beskytter oss mot rødhet, irritasjon forårsaket av kulde, vin og luft.
 
Jeg har skrevet mye om Babor sine unike ampuller tidligere, men mange har spurt om det finnes et alternativ til de. Her om dagen tikket det inn masse spørsmål om hva jeg bruker i ansiktet akkurat nå for glød. Tidligere i vinter brukte jeg en fet krem, men har nå gått over til en litt lettere krem på dagen også blander jeg inn oljen. Oljen inneholder både Macademia nøtteolje og søt mandelolje som smører huden og etterlater den fløyelsesmyk. Den har også en nydelig duft.
ADAE74EB-28CA-47C5-B510-13DF9914080C
 
Før jeg legger meg, renser jeg godt også tar jeg på oljen som en nattkrem. Etter bare et par ganger merket jeg stor forskjell og var mye mindre “stram” i masken. Du kan bruke oljen alene, sammen med dag eller nattkrem eller før du tar på krem. Eller alene som en nattkrem.
Du kan også blande den inn i din ordinære krem for gjøre den litt rikere på vinteren. Skal du på vinterferie denne uken, så er den perfekt å ta med seg på tur. Den gir garantert det lille ekstra for huden din.
C10FB691-7A15-49A5-8C0E-70BADE7828C1
 
Selv om jeg har en del kviser på hakeområdet, så stopper ikke dette meg fra å bruke olje. Men jeg passer på å ikke smøre for mye akkurat på det området, som også mange sliter med da det er litt fetere partier enn resten av ansiket. Rejuvenating Face Oil gir så mye fin glød til hele ansiktet og den oppleves verken som fet eller “oljete” det vil si at den trekker seg raskt inn og gir et veldig fint utgangspunkt for å legge makeup. Om du er veldig tørr eller føler deg litt stram nå på vinteren, så anbefaler jeg denne på det varmeste. Den er drøy i bruk, så denne får får du glede av lenge!
 
 

Silje Pedersen

3 thoughts on “Få strålende glød med en lett olje

  1. Hei, hvilken krem bruker du sammen med Babor oljen på dagtid (skal jammen prøve denne oljen)? Sliter med å finne en dagkrem som føles bra under makeup, og ser at vi har litt av de samme “hudproblemene” :-). Ser forresten ikke ut til at du har problemer – huden din er jo nydelig på bildene! Bruker du Babor sminke/foundation også?

    1. Hei Christine, jeg bruker Skinovage calming cream og foundation Serum ageid foundation. Heldig med dagen, lyset og foto på dette bildet. Jeg får hormonelle utbrudd på haken på grunn av endometriose og andre hormonelle svingninger. Stress også, veldig frustrerende, men sånn er det. Kan ikke få anbefalt oljen og Serum ageid foundation godt nok, du skjønner når du prøver de. Angående hudkrem så hadde jeg kanskje hørt med en hudpleier i salong om det er noen i nærheten av deg som fører Babor? Bare å spørre om det er noe annet du lurer på:) Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *