Få mine beste jeanstips i ukens KK

Få mine beste jeanstips i ukens KK

God fredagsmorgen!!

Snart klar for helg, fri og moro? Jeg også! Ikke glem å ta med dere et KK hjem i dag, mye bra motestoff og stor jeansguide med mange gode tips til både vårens nyheter og gode gamle klassikere. Glemte jeg å nevne at jeg er på coveret?? Kommer til å bli ganske spesielt å se seg selv i så mange ekspemplarer i bladhyllene i dag, jeg får snike meg inn å sjekke, hehe. Vil igjen bare takke for all den positive feedbacken på coveret på mail, sosiale medier og bloggen, you guys rock!

Silje Pedersen

5 thoughts on “Få mine beste jeanstips i ukens KK

  1. ser hvor du får inspirasjonen din fra, Blogger Elin Kling. Mange av dine outfits er skikkelig ripp-off recycle elin- style, det har gått rykter om det, og det var sant.

  2. Du er så fiiiin! Elsker også jeans-guider! Er det en ting jeg ikke kan få nok av så er det ulike typer jeans! Love it! – Og; DU rocker bladhyllene! Super nice! 🙂 Vi høres ad da?! Ha en kjempefin helg! Klem, Ida.

  3. PS: IKKE bry deg om kommentaren til Ulrikke overfor! Det må være den mest latterlige kommentaren ever! – “Fjortiss-rykter,” som var sanne; uuuu! Farlig..! 😛 Måtte LE, jeg! You rock, Silje! – Det vil, dessverre, alltid være folk som “plukker på” de som er bedre. Eneste (fornuftige) måte å takle det på er å heve seg over det, og fortsette livet sitt akkurat som før! Don’t let ’em get ya! 🙂

  4. Du har så fin stil Silje.
    Men for meg som er såkalt “liten og nett” = lav, er jeg ikke enig i at smale jeans passer til alle. Tvertimot får det meg til å se ganske lite “liten og nett” ut. Faktisk fremhever det det værste ved meg. Nå er jeg kanskje heldig som har levd et liv på høye hæler bestandig, og kompanserer med det. Hæler er det eneste som funker på smale jeans for en liten person. Med ett unntak; at jeansen er rett kuttet fra kneet og ned. Altså IKKE “cropped” hvor vidden på kneet blir smalnet ned mot ankelen. Skrekkelig hvis du ikke har lange ben. Man må faktisk være så brutalt enig med seg selv når man forhåpentligvis ser seg i speilet med noe annet enn et lommespeil, selv om moten og nå også KK mener det passer alle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *