Få mer ut av reisene dine

Få mer ut av reisene dine

IMG_2487

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å reise. Enten det er med jobb, romantisk ferie med mannen eller heisatur med jentene. I år har det ikke blitt like småreiser, siden vi planla en lang barselreise til California.

London, Paris, Roma, København, Barcelona, New York og Los Angeles er bare noen av favorittbyene mine. Selv om jeg har vært der før, så er det alltid noe nytt og spennende på hver reise. Reiser gir så ekstremt mye, både inspirasjon, glede og opplevelse. Reiser gir deg minner, erfaringer og opplevelser for livet.

IMG_2644

Etter å ha bodd mange år i USA, bestiller jeg alltid reisene våre med Mastercard. I USA er nemlig alt bygget opp rundt kreditt, og du får ikke lån med mindre du kan vise til at du kan håndtere avbetalinger. Som studenter var det noe av det første vi måtte lære oss. Den erfaringen gjør vi fremdeles nytte av.

IMG_2603

Jeg bruker ofte Bank Norwegian kredittkort til å betale reisene. Bestiller du over 50 prosent av reisen på kortet får du også reise- og avbestillingsforsikring. Og tro meg, etter denne turen vet vi veldig godt hvor viktig det er med forsikring. Med Norwegian kredittkort samler du også bonuspoeng hver gang du reiser, og det er perfekt for de som elsker å reise mye. Noen ganger har jeg hatt så mange bonuspoeng, at reisen har blitt mye rimeligere enn jeg hadde beregnet.

Det går også an å få ulike type forbrukslån fra Norwegian.

IMG_2612

NB! Norwegian har inntill 45 dager med rentefri periode, men om du ikke har fast inntekt og kontroll på egen økonomi er ikke kredittkort noe for deg. Den beste måten for deg å få det beste ut av kredittkortene, er å betale regningene med en gang de dukker opp i posten.

Info om renter:

Kredittkort: Eks ved utsatt betaling: eff 23,1%, 15000 o/12 m. Tot: 16.764

Lån: Effektiv rente 17,8%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 95.872

//Anine Bing jacket//Never Denim jeans//Vogue t-shirt//Handbag Twist & Tango//Hat Maison Scotch//Leather Converse

 

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *