Få mer ut av garderoben du har

Få mer ut av garderoben du har

Hei mandag!

Akkurat nå er vi inne i en litt grå og kjip tid før det forhåpentligvis snart blir mer sol og varme. Et tips akkurat nå om du føler deg litt gusten, er å kjøre på med litt farger i garderoben. Rosa og rødt er blant vårens hotteste farger og kombiner de gjerne om du ønsker å synes litt ekstra.

Et stylingtriks som jeg synes passe bra på en mandag og som gjør at du kan få mer ut av garderoben din, er faktisk å bruke en sommerkjole under en strikkegenser eller strikkejakke. Sommerkjolene henger jo egentlig bare i skapet og venter på sin tur, men med en fin strikkegenser kan du bruke de allerede nå. Slik får du også sommerfarger eller mønster lett inn i vårgarderoben.

Jeg er egentlig ikke så fan av kun sesongbaserte plagg, det gjelder å komme opp med gode ideer så du får brukt så mye av garderoben din som mulig.

Nå må jeg snart løpe for jeg har en veldig hektisk og spennende uke foran meg! I dag er det møter og planlegging av mye morsomt som står på agendaen! Jeg skal også en tur til Stockholm i morgen, og det gleder jeg meg til.

Jeg ser at det er mange nye som er innom om dagen og det er veldig hyggelig! Som alltid så setter jeg stor pris på deres kommentarer og feedback, så gi gjerne lyd om det er noe dere vil jeg skal skrive om:) Du finner meg også på Snapchat: silje-pedersen og @motesilje på Instagram og Facebook  Blir veldig glad om dere liker, deler og følger her også:)

Ha en herlig mandag!

Silje Pedersen

6 thoughts on “Få mer ut av garderoben du har

  1. Hei Silje.

    Så bra du drar rundt i landet.
    Jeg stiller på torsdag i Bergen i håp om å få litt hjelp på klesfronten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *