Få med dere ukens KK!

Få med dere ukens KK!

Må innrømme at den grå dagen ble mye lysere da jeg fikk se mine første bilder og side i ukens KK! Fremover kommer jeg til å tipse dere om mine favoritter, gi stylingtips og mye mye mer. Denne uken er det blant annet dyreprint og myke ullgensere som står på menyen, og jeg må innrømme  at både Acne-genseren og leopardbuksene fra Zara ble med hjem fra denne fotoshooten…

Det er litt luksus i det å ta seg tid til å slappe av med favorittbladene, eller hva? Så ikke glem å få med deg KK 43 med hjem i dag, mye bra motestoff denne uken. Blant annet så tipser vi deg om 45 supre veskekjøp, så du har shoppinginspirasjonen klar før helgen!

Art Director: Linda Søraa, Foto: Christian Berset

Silje Pedersen

3 thoughts on “Få med dere ukens KK!

  1. Superlekkert! 😉 Jeg er jo storfan av stilen din, og henter masse inspirasjon og tips fra deg!
    Gleder meg til å følge deg videre i KK! I’m so sure you’ll make the magazine more stylish and fashionable! – You were needed! Stå på! Hilsen Ida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *