Få glød i gusten vinterhud

Få glød i gusten vinterhud

IMG_4150

På denne tiden av året er det veldig lett å føle seg gusten og grå i ansiktet. Et triks jeg vil dele med dere som jeg bruker året rundt, er blending. Det vil si, jeg blander to produkter for å få det resultatet jeg ønsker. Det er ikke alltid du finner nøyaktig den fargen du ønsker i butikkene, og da er det like greit å blande to produkter som gir deg det resultatet du vil. Fluid Sheer fra Armani har jeg nevnt tidligere, mens Burberry Fresh Glow Luminous Fluid Base er et produkt jeg kjøpte i London for et par år tilbake. Fresh Glow er produktet Burberry bruker på modellene på catwalken for å skape deres signaturglød, så det måtte jeg bare prøve. Har vært avhengig siden.

2015_12_10_MoteSilje1-252-Edit

Disse to sammen gjør at jeg får glød i kinn, under brynene og over leppene hver eneste dag. Jeg tar en liten dæsj av hver på fingeren og blander sammen før jeg påfører lett på de nevnte partiene. Jeg bruker de hver for seg, men jeg synes det blir ekstra fint når jeg blander disse to sammen eller med foundation. Supert til fest eller når du føler deg litt ekstra gusten. Voila! Glød selv på de gråeste og kaldeste dagene. Ha en fin helg!

I love blending and trying out new things, especially when it comes to beauty products. Two of my favorites when it comes to getting that dewy and nice glow are Fluid Sheer from Armani and Burberry Fresh Glow Luminous Fluid Base. Both really nice alone, but together it seems they do even more magic for my face. Happy weekend!

Silje Pedersen

12 thoughts on “Få glød i gusten vinterhud

  1. Kjempebra tips 🙂 Hvilket nummer bruker du på Armani? Ser det er mange farger å velge mellom, og jeg kunne tenke meg den fargen du bruker.

    1. Hei Ranveig, jeg bruker nr 14 og den er ganske mørk. Men jeg blander den ut med enten foundation eller Burberry Glow og da passer den både sommer og vinter:) Superdrøy i bruk, har hatt min i over et år og er ikke tom:) Bor du i Oslo, så anbefaler jeg deg å dra innom Steen & Strøm og teste i butikken, de har veldig mange nyanser og er superflinke på Armani-standen. Fortsatt god helg! Hilsen Silje

  2. Hei, har så lyst å kjøpe den fra armani, kan du si meg om det er parfyme i den , tørr og litt irritert vinterhud som min liker dårlig parfyme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *