Få den franske stilen med syv enkle grep

Få den franske stilen med syv enkle grep

IMG_1209b Franske kvinner har den fineste stilen. De er elegante, chic og alt ser så naturlig og enkelt ut. Men selvsagt så ligger det også en god del planlegging bak en stilfull garderobe. Akkurat nå er det Paris Fashion Week og Instagram bugner av inspirerende bilder av damer med de fineste antrekken.

Og kanskje skal du en tur til Paris denne våren? Jeg håper selv på en venninnetur om ikke så lenge. Og da er det jo greit å la seg inspirere av de franske kvinnene!

  1. Beret eller alpeluen om du vil. Denne er en klassiker og perfekt for å få den franske stilen med et enkelt tilbehør.

2. En klassisk blazer. Ha alltid med en blazer på tur, den redder enhver kleskrise. Ha den gjerne hengende over skuldrene for en avslappet stil mens du drikker kaffe ute og nyter vårværet. Like fin til denim som over en penkjole.

IMG_6911

3. Striper. Ingen over, ingen ved siden av. De fine stripene skaper den uanstrengte franske stilen. Piff gjerne opp antrekket med innslag av røde detaljer.

IMG_8524b

4. En enkel og elegant veske. Ha med deg en veske som både kan brukes til sightseeing og kvelds. Men husk at det er mange veskeligaer i Paris, så en veske med skulderrem er absolutt det sikreste valget.

IMG_9579-1bb

5. Trenchcoaten. Ingen over ingen ved siden av. Er det perfekte reisefølget for en vårtur og kan brukes på dagtid med ull under for å holde varmen eller når man skal på en fin middag på kvelden.

IMG_8167b

6. Minimalt med makeup. Ja, de franske kvinnene bruker ikke så mye makeup. Stilen skal være naturlig. Men røde lepper et sikkert kort om du skal ut på kvelden.

7. Sko med lav hæl og sneakers. Brostein og mye gåing på bytur kan føre til vondter for de fleste. Dropp de skyhøye hælene og gå gjerne for en lav hæl. Skal du på sightseeing på dagtid så spar kropp og føtter med et par nette sneakers.

Skal du til Paris denne våren?

Silje Pedersen

2 thoughts on “Få den franske stilen med syv enkle grep

  1. Du inspirerer meg! Fine bilder.
    Lurer på om du skrive noe tips om sko…
    To – tre par som passer både hverdag og fest…med ei lite jente hjemme (mange trilleturer) og “på jakt” etter jobb, er det et aktuelt spm. Vil “investere” litt penger i sko, men vil at det er en fornuftig investering:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *