Få den franske stilen med enkle grep

Få den franske stilen med enkle grep

Silje_spikersuppa__21

Hver eneste gang jeg er i Paris, lar jeg meg inspirere av alle de flotte franske damene. De har en helt spesiell stil, den er chic, tidløs og elegant. De skaper de fineste antrekk ut av enkle basisplagg og har en helt egen evne til å få alt til å se så flott ut.

Silje_spikersuppa__16

Ofte er det de klassiske plaggene som er i fokus, og det er lett å tenke at vi kan lære et og annet av de franske kvinnene. Stilen deres har rot i lange tradisjoner og motehistorie, den har også blitt påvirket av mange store motehus som Chanel, Dior og YSL. Det betyr ikke at man nødvendigvis må ha designerplagg for å få til stilen. Det er heller faktisk en god dose fine basisplagg og et spesielt nøkkelplagg som setter stilen.

Silje_spikersuppa__7

Nøkkelplaggene er ofte plagg som kan mikses med hverandre. Striper, trenchcoats, hvit skjorte, blyantskjørt, den lille svarte kjolen og blazer er bare noen av plaggene vi ofte ser de franske kvinnene i. Ballerinas, en fin veske og silkeskjerf er ofte brukt tilbehør. Lignende trenchcoat her, genseren her, hvite jeans, et par søte ballerinas eller spiss modell på tilbud i sølv, rød veske.

Det er i alle fall en stil jeg selv aldri går lei og har jeg vanskeligheter med å bestemme meg med hva jeg skal ha på meg på morgenen, så vet jeg at dette alltid fungerer. Jeg føler meg mer chic og elegant på 1-2-3! Ha en nydelig torsdag, husk at det snart er fredag og langhelg!:)

Silje_spikersuppa__25

Antrekk: Trenchcoat fra Burberry, Topp og jeans fra KappAhl (sponset), veske Chanel, sko fra Flattered (sponset).

Foto: Sara Johannessen

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *